Kafić u Londonu pruža robotski felacio uz jutarnju kavu

57ee64b4c36188066f8b4684

Poduzetnik koji namjerava otvoriti prvi „blow job cafe“ u Londonu, otkriva da će njegovo osoblje biti sačinjeno od seksualnih robota, te da će se roboti moći programirati prema željama mušterija. Petnaest minutna oralna avantura uz kavicu koštati će 60 funti (520 kuna).

Bradley Charvet, poduzetnik koji u budućnosti namjerava otvoriti čitav lanac ovakvih kafića, ispunio je naslovnice početkom godine, kada je najavio otvaranje europskih „blow job cafea“ po uzoru na slične kafiće u Tajlandu koji pružaju seksualne usluge svojim mušterijama.

Međutim, njegove najave naišle su na skepticizam, s obzirom na oštre anti-prostitucijske zakone u Velikoj Britaniji. Charvet sada tvrdi da će oralni seks pružati „seksualne robotske lutke“.

Seksualni roboti će biti ugodni oku i postajati će bolji u tehnici jer će se moći programirati prema željama mušterije.

Poboljšati će nivo seksualne usluge. Potpuno je normalno vidjeti nove načine primjene robota i drugih seksualnih igračaka za postizanje užitka.

Kafić je mjesto upoznavanja ljudi, druženja, te način započinjanja dana. Što može biti bolje od susreta sa prijateljima na kavi, uz usputni oralac od strane seks robota?

Svakodnevno pijemo kavu. A ništa nije bolje od započinjanja radnog dana uz seksualnu aktivnost, to su potvrdila i istraživanja. Ljudi vole ćaskati prije vođenja ljubavi. Logično je da će roboti govoriti i dražiti želju muškaraca.

Londonski kafić postati će dom osam seksualnih robota, odjevenih u razne seksi kombinacije; medicinska sestra, policajka, studentica i tajnica.

Izvor: RT