Predstavljamo Vam inovaciju u izgradnji kamenih zidova. Naš kameni montažni zid odlikuje visoka kvaliteta i izdržljivost građevnih modula, te brzina izgradnje. U kratkom vremenskom periodu Vaša okućnica ili poslovni prostor može poprimiti potpuno novi moderni izgled!

Naši montažni kameni zidovi dolaze u dvije varijante; kameni zid s fugom i tip suhozid. Zidovi, ovisno o Vašoj želji i njegovoj namjeni mogu imati jedno ili dva lica. Naši moduli se mogu koristiti za izgradnju parapetnih-ogradnih zidova i gravitacijsko-potpornih zidova.

Velika financijska sredstva ulažemo u inovacije u građevinarstvu, edukaciji djelatnika, čime dobivamo kvalitetniji, a oku ljepši proizvod s kraćim vremenom izgradnje.

Nosioci smo izgradnje cijelokupnih građevinskih projekata, kao i kooperacija s velikim građevinskim poduzećima u svrhu brže i kvalitetnije usluge.

Na fotografijama niže nalazi se zid koji smo izgradili u sklopu plaže Hilton Resort Costabella.

Hiltonov najnoviji vrhunski resort smješten je između Opatije i Rijeke, te je okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem. Osim toga, hotel se može pohvaliti jednom od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima. 

Češki investitor JTH Holding u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura.

Veliku pažnju Hilton resort izazvao je i svojim raskošnim izgledom koji se sjajno uklopio u riječki Kvarner, a njegov interijer inspiriran je jadranskim načinom života. 

OTK d.o.o. prepoznata je svjetska tvrtka koju odlikuju:

✅BRZA I KVALITETNA IZRADA PROJEKTA
✅ECO FRIENDLY
✅FINANCIJSKI PRIHVATLJIVA IZGRADNJA
✅MOGUĆNOST IZRADE U KRATKOM ROKU VELIKE KVADRATURE
✅SIGURNOST I POVJERENJE
✅DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

 

Kontaktirajte nas

Adresa: Škrljevo 49, HR – Škrljevo 51223

Mob: 091/125-9428
Mob: 098/259-428
Mob: 091/613-7240
E-mail: info@otk.hr

Sponzorirani članak