Kamera zabilježila neopisivu hrabrost antifašista u bitci protiv povampirenih „fašista“ u Kanadi (VIDEO)

Antifašisti, anti-globalistički pijuni globalističke elite i sljedbenici filantropskih ideala marksističke mizantropije, poznati su po svojoj odvažnosti i neopisivoj hrabrosti u suočavanju s protivnicima njihovih fantazija, ali i šizofrenim ispadima identičnim onima klimatskih histeričara.

Jedan takav primjer nedavno je isplivao u javnost, nakon što su neki od masmedija objavili snimku zapanjujuće odvažnog junačkog podviga koji nadmašuje junaštvo partizana koji su u mitovima goloruki jurišali na njemačke bunkere tijekom Drugog svjetskog rata.

Dvoje starih povampirenih „fašista“ pokušalo je izvršiti sveopći genocid nad nedužnim pukom te uvesti totalitarnu diktaturu pokušajem prelaska ceste uslijed antifašističkog prosvjeda u Ontariu u Kanadi. Tom prilikom „fašistica“ je u pratnji „fašiste“ bila naoružana zloglasnim oružjem „fašista“ poznatim kao hodalica za starije.

Međutim, ovaj nehumani čin rušenja svih oblika slobode spriječilo je troje najhrabrijih antifašističkih junaka koji su se otkrivenih lica udostojili goloruki suprotstaviti nadolazećem zlu.

Svojim snažnim glasovima trojka je nadjačala i zaustavila zle „fašiste“ u pokušaju prelaska ulice te njihova odvažnost sasvim sigurno zaslužuje ući u anale povijesti uz prikladan monumentalni spomenik neopisivom junaštvu.

Ovakva hrabrost, odvažnost i smjelost uvijek zaslužuju medijsku pozornost kako bi se ukazalo na zdrav razum, logiku, smislenost, apsolutnu filantropiju i humanost antifašista. Njihovo junaštvo nikad se ne smije zaboraviti. Ako ga prepoznaju globalističke elite, koje im daju financijsku podršku, tada bismo to trebali učiniti i mi.