Kanalizacijska cijev začepljena stotinama kondoma otkrila lokaciju bordela

Teksaška policija otkrila je lanac prostitucije u salonu za masažu nakon što se kanalizacijski odvod začepio stotinama iskorištenih kondoma.

Policija je obavještena o sumnji stanara zgrade da se u jednom od poslovnih prostora nalazi bordel, nakon što su komunalne službe otkrile da je razlog začepljenja kanalizacijske cijevi zgrade hrpa iskorištenih kondoma.

Začepljena cijev nije bila jedini dokaz kriminalnih aktivnosti. Vlasnica salona, Juan Wang, navodno je zaustavljena od strane osiguranja zračne luke Austin-Bergstrom sa 30.000 dolara u gotovini, koje je navodno nosila sa sobom za potrebe medicinske operacije u Kini.

Wang je izjavila da mjesečno zarađuje samo 20.000 dolara u salonu, što je policiji bilo sumnjivo s obzirom da to znači da sa sobom nosi plaće u iznosu 18 mjeseci prihoda, na što je ona postala iznimno nervozna. Policiji je kao daljnji kontakt ostavila svoj broj.

Istragom je utvrđeno da je taj isti broj povezan s oglasima za prostituciju u lokalnom oglasniku. Policija je uskoro dobavila nalog za pretres, prilikom kojeg su istražitelji zatekli Wang i ostale prostitutke na djelu.

Izvor: Statesman