Karma? „Rasistički“ kip tijekom rušenja pao na glavu jednog „prosvjednika“ koji je završio s teškim ozljedama (VIDEO)

Tijekom još jednog orgijaškog divljanja u Portsmouthu u američkoj državi Virginiji, jedan od prosvjednika na teži je način dokučio besmislenost rušenja spomenika o kojima „prosvjednici“ zapravo niti ne znaju puno.

Američke vlasti dopustile su nastavak rušenja svih mogućih i nemogućih spomenika koje takozvani „anti-rasisti“ iz Antifa i BLM pokreta smatraju „rasističkim“, iako je glavni moto rušenje svega što se smatra dijelom bjelačke povijesti ili kulture.

Oglas:

  

 

Međutim, tijekom jednog takvog divljanja u srijedu, obezglavljeni kip jednog konfederacijskog vojnika pao je na jednog od sudionika takvog nedjela. Ironično, ostali „prosvjednici“ nastavili su s urlanjem i odobravanjem rušenja.

Spomenik koji je podignut kasnih 1870-ih, bio je meta oskvrnjivanja čitav dan, budući da su ga „prosvjednici“ zasuli bojom i uvredljivim grafitima.

Nastradali „prosvjednik“ završio je s teškim ozljedama i posjekotinom kroz koju se navodno mogla vidjeti i lubanja, tvrde svjedoci. Tek nakon što su intervenirali bolničari i odvezli unesrećenog, policija je „prosvjednicima“ rekla da napuste mjesto događaja.