Lauren Southern objavila novi dokumentarac „Borderless“ o ilegalnoj imigraciji

Nakon što je već podigla veliku prašinu objavom dokumentarnog filma „Farmlands“, o bijelom genocidu u Južnoj Africi, autorica Lauren Southern sa svojom ekipom se okrenula istraživanju kriminalne pozadine ilegalne imigracije.

Novi dokumentarac „Borderless“ privukao je veliku pozornost publike, pa je YouTube promptno reagirao – brisanjem filma sa svoje platforme.

Ipak, Southern je nanovo objavila dodatnu verziju koja je zasad još uvijek dostupna, a Southern je priložila i svoj kratki komentar:

Želim zahvaliti svima koji su ovo omogućili i tako sam ponosna što objavljujem film potpuno besplatno! Prošlo je dugo, mukotrpno putovanje i doista sad vjerujem da smo stvorili nešto nevjerojatno što će pomoći da se osvijetli tako važno pitanje.

Želim da ovo vidi što je moguće više ljudi, pa smo opet omogućili da Borderless bude besplatan za gledanje. Molimo podijelite ovaj važan dokumentarac sa svojim prijateljima, obitelji i suradnicima – možda ćete biti iznenađeni!

Ako ste uživali u filmu i voljeli biste podržati njegove tvorce, bili bismo vam zahvalni jer tu nije bilo profita. Razumijemo da si ne može svatko priuštiti da nam pruži bilo kakvu podršku, stoga ćemo cijeniti čak i ako nam samo date kritiku ili podijelite film. 🙂

Video je moguće pogledati i na drugom servisu.

Dok brojne pro-imigracijske organizacije pod patronatom vrha EU troše milijarde na masovnu invaziju ilegalnih imigranata u Europu, neki upravo takav kriminal razotkrivaju bez profiterstva te uz izlaganje vrlo velikim rizicima.

Uhvaćeni na djelu: Pro-imigracijska organizacija podučava imigrante kako prijevarom ući u EU (VIDEO)