Sveučilište u Sheffieldu prilikom ponude smještaja za studente, zabranilo je mogućnost prijave heteroseksualcima jer je smještaj predviđen isključivo za LGBT osobe.

Celeste Jones, predstavnica Studentskog zbora (SU) pri Sveučilištu u Sheffieldu, potvrdila je kako će zabrana biti uvedena u rujnu ove godine, te da će smještaj biti ponuđen isključivo LGBT osobama, jer će time „ponuditi studentima siguran prostor da budu svoji.

SU će tako biti prva organizacija u Velikoj Britaniji, koja će u sveopćoj propagandi „jednakosti“ svih oblika, diskriminirati studente prema njihovoj spolnoj orijentaciji.

Simon Thompson, direktor najveće britanske službe za smještaj studenata, kritizirao je ovaj potez rekavši kako bi mogao dovesti do podjela među studentima, prenosi The Telegraph.

Thompson navodi kako je već zabrinut zbog etničkih podjela u kampusu, pri čemu je naveo primjere iz studentskih domova u Manchesteru, Londonu i Liverpoolu, koji su poznati kao striktno „kineski.“

Pritom je rekao kako neki kineski studenti žive potpuno odvojeno od svojih britanskih vršnjaka.

SU je pored svoje odluke o zabrani za smještaj heteroseksualaca, već ponudio i posebna područja u kojima je zabranjen pristup heteroseksualcima. „LGBT lounge će biti sigurno mjesto i lokacija na kojoj će se voditi kampanje,“ navode iz organizacije.

Prema tvrdnjama glasnogovornika Sveučilišta, „LGBT stanovi“ nalaze se pored onih u kojima žive heteroseksualci. Na taj način navodno je izbjegnuta spolna diskriminacija i segregacija.

Čini se kako ono što u svijetu ekstremnog kulturološkog marksizma prevladava, jesu razni oblici privilegija zasnovanih na etničkoj ili društvenoj pripadnosti, što dovodi do- segregacija. Sposobnosti i vještine pojedinca pritom su potpuno nebitne. Rezultate takvog sustava možemo već danas vidjeti, a o budućnosti ipak ne vrijedi previše trošiti riječi.