LIJEK PROTIV RAKA U KORI DRVETA?

Taheebo su proučavali mnogi ljudi, kulture i institucije dobivajući sličan rezultat: to je kora s nevjerojatnim dobrobitima za zdravlje. Taheebo dolazi iz zimzelenog stabla koje raste u Južnoj Americi. Raste na mjestima bogatim ozonom na visinama od 2000 metara u prašumama Južnoameričkih Anda. Najveći atribut koji se nalazi u ovoj kori drveta je mogući lijek za rak.

Medicinski centar Sveučilišta Maryland otkrio je da kora stabla Lapacho ima antikancerogena svojstva, te je također protuupalna, antiparazitska, antifungalna i antibakterijska. Nije učinjeno mnogo testiranja na ljudima, ali nepotvrđene studije istraživača pokazuju da kora stimulira stanice imunološkog sustava nazvane makrofagi. Ekstrakt kore ubija stanice raka pluća i jetre koje se uzgajaju u epruvetama.

Uobičajena upotreba Taheeba na popisu medicinskog centra Sveučilišta Maryland je za liječenje kandidijaze, herpes simplex virusa, gripe, parazitskih bolesti, bakterijske infekcije i raka. Louise Tenney piše u  časopisu Cancer News Journal  da  ova kora stabala, koja se često naziva Taheebo, Ipe Roxo, Lapacho i Pau d’arco, ima ljekovita svojstva koja uvijek iznova oslobađaju “tisuće ljudi od velikih patnji”.

Na SU Dietman zakladi za istraživanja u Los Angelesu utvrdili su da taheebo pozitivno djeluje i na probavni trakt, pomaže da žlijezde lojnice ostaju stalno otvorene što pomaže lakšoj eliminaciji produkata razgradnje u organizmu. Konzumacija taheebo čaja u kombinaciji s propisanim lijekovima za neku od bolesti nema negativan učinak, štoviše, prema svjedočanstvima pacijenata, još više pospješuje brže ozdravljenje.

Josip Gabre pronašao je Taheebo čaj 1983. godine. Nakon izlječenja tom čudotvornom biljkom, koju stari inke nazivaju drvetom života, bogat osobnim iskustvom, napisao je knjigu “Kako sam pobijedio rak i kako ga vi možete izbjeći”, čemu je posvetio ostatak svog života.

Danas prirodne blagodati taheebo čaja sve više osim alternativne priznaje i suvremena zapadnjačka medicina. Osim što uspješno pospješuje ozdravljenje od već spomenutih kancerogenih oboljenja, taheebo dokazano liječi i infekcije, može se koristiti i kao antibiotik, protiv gljivica, stimulira proizvodnju crvenih krvnih zrnaca pa je učinkovit i kod liječenja leukemije i drugih krvnih bolesti. Svoju učinkovitost pokazuje i kod liječenja zatvora, djelotvoran je protiv gripe, prehlada, upale grla i gljivičnih infekcija. Pacijenti s problemima čira na želucu kao i nekih tropskih bolesti poput malarije i shistosomijaze svoje boljke bez ustručavanja mogu pobijediti taheeboom.

Za učinkovitost na zdravlje ljudskog organizma preporuča se minimalno šalica taheebo čaja dnevno, može se konzumirati i više, a oni koji taheebo čaj konzumiraju za liječenje neke od bolesti trebali bi popiti oko 8 šalica čaja dnevno u periodu od nekoliko tjedana.

Svoju dozu drveta života za čaj života možete nabaviti OVDJE.