London: Antifašisti, islamofili, iranski komunisti, pro-imigranti u maršu protiv „rasizma“

Neuobičajena povorka ovog vikenda mogla se vidjeti na ulicama Londona, čije stanovništvo danas većinski čine stranci. Među prosvjednicima se tako moglo zateći brojne ekstremne ljevičare, antifašiste, iranske komuniste, pa čak i pristaše crnačke rasističke organizacije Black Lives Matter.

Prosvjednici su protestirali protiv Brexita, Donalda Trumpa, navodno sve veće ksenofobije i islamofobije te svih ostalih „predrasuda“.

Mnogima će u oči upasti riječ „islamofobija“ – sinonim za navodnu bezraložnu netrpeljivost i mržnju prema islamizaciji Europe. U tom pogledu anti-rasističke organizacije očito su postale najfanatičniji zagovornici islamizacije, premda upravo ta islamizacija neupitno za sobom ostavlja na tisuće mrtvih kroz terorističke napade i besmislene ratove; na tisuće žena kojima su osakaćene genitalije; na tisuće ugnjetavanih žena čiji su životi svedeni na boravak u kući s velom preko lica i bez ikakvih prava; na tisuće slučajeva pedofilije koja se također smatra „noralnom“ u arapskim zemljama; na tisuće slučajeva ubijanja homoseksualaca – koji se smatraju smrtnim neprijateljima islama. Da nabrojimo samo one najočitije kontradiktornosti kojima, čini se, nema kraja.

Djevojka s majicom crnačke rasističke organizacije Black Lives Matter s natpisom protiv „Trumpove AmeriKKKe“.
„Bez granica, bez zastava“ kažu fanatici masovne imigracije.
Izuzev zastava Komunističke radničke stranke Irana.
Također su poželjne zastave ljevičarske ekstremističke skupine Antifašističke akcije.
Bijela žena vjeruje da su svi bijelci „šupci“.

Autor: Tribun