Majka ubila svoje dvoje djece i sebe jer je izgubila skrbništvo nad sinom

Majka s Floride ubila je svoje dvoje djece, a potom i sebe u navodnom ubojstvu-samoubojstvu nakon što je izgubila bitku za skrbništvo nad djecom sa svojim bivšim mužem.

Brandy Hutchins je ubila svog 10-godišnjeg sina i 19-godišnju kćer prije nego što je okrenula pištolj na sebe u obiteljskoj mobilnoj kući nakon što je sudac naredio da svog sina preda njegovom ocu, koji živi u Maineu, okrug Polk.

Hutchins je naređeno da se odrekne skrbništva nad sinom do 18 sati, petak, ali se nikada nije pojavila na dogovorenom terminu.

Šerifov ured je obaviješten da je majka prekršila sudski nalog i zamjenici su radili tijekom vikenda kako bi pronašli dječaka, kojeg je njegov otac identificirao kao Aidena Hutchinsa.

Pronašli su djetetovo beživotno tijelo zajedno s njegovom polusestrom i majkom u kući u Lake Walesu u nedjelju poslijepodne, rekao je šerif Grady Judd.

“Brandy Hutchins … prema svim indicijama u našoj istrazi, je ubila svoje 10-godišnje dijete i svoje 19-godišnje dijete – ubila ih je, a zatim se nakon toga ustrijelila”, rekao je Judd tijekom konferencije za novinare. “Ne mogu zamisliti užasniji splet okolnosti.”

Devetnaestogodišnjakinja je imala drugog oca od svog desetogodišnjeg brata i nije bila dio bitke za skrbništvo.