Marksistički divljaci palili vijence položene u čast žrtava zločinačkog bombardiranja Dresdena

Umobolni marksistički ekstremisti preuzeli su odgovornost za bezumni napad na groblje u Dresdenu, gdje su zapalili vijence položene u čast civilnih žrtava ubijenim u zločinačkom savezničkom bombardiranju u veljači 1945.

Povodom 75. obljetnice zločinačkog bombardiranja Dresdena, lokalni dužnosnici i brojni građani odali su počast žrtvama polaganjem vijenaca na groblju Alter Annenfriedhof.

Međutim, noć nakon toga skupina marksističkih divljaka ušla je na groblje i spalila dio vijenaca, dok je ostale vijence pobacala u smeće, prenosi Junge Freiheit.

Polaganje vijenaca u našim očima je izrugivanje svih žrtava Shoaha (holokausta) i njemačke agresije, kao i izvrtanje povijesnih događaja,“ izjavila je neimenovana skupina na poznatom internetskom okupljalištu marksističkog šljama – Indymedia.

Njemački počinitelji nisu žrtve – srušite mit i komemoraciju o žrtvama Dresdena!“ poruka je poremećenih marksista.

Poruci je priloženo nekoliko fotografija spaljivanja vijenaca, a potpisana je s „Vaše čistačice.

Stvarni broj žrtava ubijenih u mučnom uništavanju kulturnog središta još uvijek je predmet rasprava, dok se procjene kreću od 25.000 do 250.000 ljudi.

Usprkos činjenici da su među poginulima bili većinom žena, djeca i starci koji su u tom periodu bili u bijegu od nadolazeće Crvene Armije s istoka, marksističkim divljacima to ne predstavlja nikakvu važnost. Naime, srž njihove bolesne ideologije je – mržnja prema vlastitom identitetu i narodu.