Marksistički divljaci upali na dječju božićnu predstavu i djecu nazivali „fašistima“

Nitko od divljaka neće biti kažnjen jer vrijeđanje ovakvog tipa nije pokriveno zakonima o „govoru mržnje“.

Skupina od oko 50 marksističkih ekstremista upala je u božićnu predstavu u Toulouseu, vičući na djecu i govoreći im da su „fašisti“.

Podivljali marksistički ekstremisti prekinuli su božićnu predstavu oko 16 sati na Place Saint-Georges uzvikujući: „Zaustavimo fašiste!“ te „Mi smo antikapitalisti!“. Potom je uslijedila salvauvreda prema maloj djeci i organizatorima, Izvještava La Depeche.

Kako su se mala djeca uplašila, predstava je okončana puna dva sata prije predviđenog kraja i samo sat vremena nakon što je započela.

Nadbiskup Toulousea Robert Le Gall okomio se na marksističke divljake u priopćenju za javnost u kojem stoji: „Žalim da se jednostavni podsjetnik na Isusovo rođenje i na vrijednosti koje on prenosi (pozdravljajući stranca, najavljujući mir i znak nježnosti koji su nam svima potreba) u našoj zemlji više ne poštuje i čak izaziva djela verbalnog i fizičkog nasilja od strane onih koji se postavljaju kao branitelji slobode.

Gradonačelnik Toulousea Jean-Luc Moudenc tek je mlako „osudio“ marksističke ekstremiste, označivši njihovo ponašanje „neodgovornim“.

Zamislimo sada da je skupina „holivudskih nacista“ na primjer vrijeđala židovsku djecu na proslavi hanuke… Kakva bi bila reakcija francuskih vlasti, medija, organizacija… Ipak, neki danas imaju veće privilegije biti zaštićena vrsta u odnosu na druge, jer „jednakost“ u „demokratskom“ društvu je tek pojam iz dobro poznate Orwellove Životinjske farme.