Masovni pokolj u trgovačkom centru Coloradu izveo sirijski „anti-rasist“, sve žrtve su – bijelci

Svjetski mediji, među kojima i oni u Hrvatskoj, prenijeli su ovog tjedna vijest o masovnom pokolju u ponedjeljak u trgovačkom centru u gradu Boulder u američkoj saveznoj državi Colorado. Uhićeni napadač je Ahmad al-Aliwi Alissa, porijeklom iz Sirije. Riječ je o još jednom od „anti-rasista“ koji gaji suštinsku mržnju prema bijelcima.

Brojni „anti-rasisti“ su neposredno nakon napada skočili na društvene mreže ispisivati objave u kojima su tvrdili kako je napadač sigurno – bijelac. Međutim, ispostavilo se da je napadač sirijski imigrant i mrzitelj bijelaca koji se skrivao pod ofucanom parolom „anti-rasizma“.

Al-Aliwi Alissa je tek još jedan primjer osobe koja je slijedila sveopću propagandu rasne mržnje prema bijelcima koju kultiviraju organizacije poput pro-židovskih ADL-a i SPLC-a u SAD-u.

Prema agendi takvih organizacija, bijelci su navodno „privilegirani“ te „tlače“ druge etničke skupine. Takvu umobolnu demagogiju slijedio je i al-Aliwi Alissa, iako je i sam zapravo „privilegiran“ jer je živio u domu vrijednom 800.000 dolara.

Usprkos tome što nisu znali tko je napadač, brojni „anti-rasisti“ putem društvenih mreža krenuli su u rasistički napad tvrdeći da je napadač zasigurno neki bijelac. Problem za takve maloumnike nastao je kad se ispostavilo da je napadač arapskog porijekla.

Jedan od takvih bisernih primjera je izvjesna Amy Siskind, takozvana „aktivistica“, začudo, židovskog porijekla. Ona je otvoreno tvrdila da je „napadač gotovo sigurno (opet) bijelac“ te da bi u slučaju da je „crn ili tamnoput bio već mrtav.“

Siskind je naknadno promijenila svoj stav tvrdeći kako „trebamo žaliti žrtve, a ne veličati ubojicu s pažnjom da njegovo ime bude široko poznato.“

Broj optužbi na račun bijelaca oko pucnjave u Boulderu je pozamašan, pa ćemo priložiti dokaz koliko se dezinformacija širi primjerice Twitterom.

Al-Aliwi Alissa dijelio je ideale anti-bjelačke mržnje s organizacijama poput ADL-a i SPLC-a

Napadač iz Bouldera al-Aliwi Alissa na društvenim mrežama objavljivao je poruke u kojima je tvrdio da djeluje protiv islamofobije. U svojim objavama veličao je „raznolikost“, podupirao masovnu imigraciju i sve ono što veličaju razne „anti-rasističke“ organizacije u većinski bjelačkim zemljama.

Međutim, al-Aliwi Alissa bio je toliko indoktriniran „anti-rasističkom“ retorikom da je vjerovao kako su mu „rasisti“ i „islamofobi“ hakirali telefon te da ga nisu željeli ostaviti na miru.

Masovne pucnjave u SAD-u većinom su zločin koji počine crnci

Usprkos mišljenju dijela javnosti da ovakve masakre počine uglavnom bijelci, neovisni novinar Andy Ngo otvoreno govori suprotno. Podsjetimo, Ngo je zbog činjeničnog izvještavanja i razotkrivanja zločinačke prakse „antifašista“ i „anti-rasista“ postao meta fizičkog zlostavljanja i prijetnji Antifa-e.

U Boulderu u Coloradu u rasistički motiviranom pokolju takozvani „anti-rasist“ ubio je 10 bijelaca. Začudo, nema medijske histerije, nema spominjanja „ekstremizma“, „rasizma“ i ostalih „-izama“ u masmedijima. Zašto? Zaključite sami.