Njemačka kancelarka Angela Merkel održala je govor u duhu tipičnog židovskog supremacista rekavši kako policija mora čuvati svaku sinagogu, židovsku školu i vrtić u Njemačkoj, ignorirajući ostale etničke skupine kao očito manje vrijedne.

Uvijek smo imali određeni broj antisemita među nama“, rekla je Merkel u razgovoru za CNN objavljenom u utorak. „Nažalost, do današnjeg dana ne postoji nijedna sinagoga, niti jedinstveni dnevni centar za židovsku djecu, niti jedna škola za židovsku djecu koju ne trebaju čuvati njemački policajci.

Moramo reći našim mladima što je povijest donijela nama i drugima s ovim užasima, zašto smo za demokraciju … zašto se suprotstavljamo netrpeljivosti,“ dodala je.

Antisemitizam je navodno u porastu u Njemačkoj, barem kada je u pitanju medijska propaganda.

Posebni povjerenik njemačke vlade za antisemitizam (!) Felix Klein izjavio je proteklih dana lokalnim medijima kako „ne može preporučiti Židovima da nose bilo kakve jarmulke u bilo kojem trenutku u Njemačkoj“, što je navelo izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina da optuži Njemačku za „kapitulaciju pod antisemitizmom.

Po pitanju „antisemitizma“, uvelike se u negativnom kontekstu spominje jačanje kvazi-desničarskog AfD-a, kojeg se posve apsurdno poistovjećuje s rasizmom i antisemitizmom. Naime, anti-islamski i anti-imigracijski AfD i sam ima ogranak židovskih pristaša, pa su medijski napisi o nekakvim „novim nacistima“ najobičnije stvaranje paranoje.

Židovski pristaše AfD-a osnovali svoju podgrupu unutar stranke

U članku pod naslovom „Novi njemački antisemitizam“ od prošlog tjedna, New York Times opisuje Njemačku u kojoj židovski roditelji potiču svoju djecu da zadrže za sebe svoju etničku pripadnost u školi, kako bi izbjegli maltretiranje „muslimanskih učenikakoji koriste riječ ‘Židov’ kao uvredu.

No, etno-mazohistična Merkel i dalje tvrdi da je antisemitizam u Njemačkoj povezan s „nacističkom“ prošlošću zemlje, iako je već dokazano da su antisemitiski napadi mahom djelo islamskih fundamentalista koje je Merkel i dovela u zemlju. Ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer također pripisuje veći dio prošlogodišnjih napada „desničarskim ekstremistima“.

Međutim, čelnici njemačke židovske zajednice potvrđuju da Merkel i Horst iznose laži te upozoravaju da su bliskoistočni migranti novi izvor mržnje. Prošlog studenog, skupina tih vođa zatražila je od vlasti da se imigrante pošalje na pohađanje tečajeva „integracije“, kako bi se borili protiv prevladavanja antisemitskih stavova.

Usprkos činjenici da su mnogi Nijemci, a posebno Nijemice, konstantne mete divljačkih napada arapskih imigranata, na čuvanje njihovih života, kulture i institucija ne poziva nitko od vladajuće klike. Samim time jasno je vidljivo kako se u eri „jednakosti“ dvostrukim mjerilima širi židovski supremacizam u kojem su izgleda „neke životinje jednakije od drugih“.