Moskva: Dva muškarca uhićena jer su se seksala na prozoru svog stana, prijeti im zatvor

Dva mlada Moskovljana našli su se u pravnim problemima nakon što su se navodno poseksali kraj prozora svog stana u istočnom dijelu ruske prijestolnice, objavio je u utorak medij Baza.

Navodnom seksualnom činu svjedočila su dvojica dječaka u dobi od 12 i 13 godina, koji su o tom prizoru obavijestili majku. Žena je obavijestila lokalnu policiju koja je pretresla stan i privela jednog od osumnjičenih. Drugi se muškarac sljedećeg dana dobrovoljno predao policiji, navodi Baza. Osumnjičenici su identificirani samo kao 21-godišnji Timur i 22-godišnji Daniil.

Dvojica muškaraca navodno su stavljena u istražni pritvor na dva mjeseca i suočavaju se s optužbama za seksualni napad. S obzirom na to da su žrtve “napada” mlađe od 14 godina, Timur i Daniil mogli bi se suočiti s dugim kaznama od 12 do 20 godina iza rešetaka. Međutim, kako bi osudili dvojicu muškaraca prema toj klauzuli, tužitelji moraju dokazati da su se svjesno i namjerno upuštali u seks pred maloljetnicama.

Jedan od osumnjičenika je u međuvremenu policiji rekao da uopće nisu imali spolni odnos te da su dečki krivo protumačili ono što su vidjeli. Prema njegovom kazivanju, dvojica mladića popravljala su puknutu vodovodnu cijev u stanu te su se svukli kako ne bi pokisli. Štoviše, majka jednog od osumnjičenih zanijekala je da su mladići čak bili gay, inzistirajući na tome da njezin sin ima djevojku.