Musk i Zuckerberg dogovaraju MMA obračun

Elon Musk i Mark Zuckerberg, dvojica vodećih svjetskih tehnoloških milijardera, nedavno su se uključili u duhovitu razmjenu na društvenim mrežama o potencijalnoj borbi u kavezu. Zuckerberg već neko vrijeme trenira mješovite borilačke vještine, a nije jasno ima li Musk ikakvog borbenog iskustva. Kad je Musk predložio obračun, Zuck je odgovorio: “Pošalji mi lokaciju.”

BBC News javlja da su se Elon Musk, vlasnik Twittera i izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, i Mark Zuckerberg, izvršni direktor Facebooka (sada poznat kao Meta), naizgled dogovorili natjecati se u kavezu nakon što su se upustili u iznenađujući razgovor na Twitteru. Razgovor koji je u međuvremenu postao viralan, počeo je kada je Musk rekao da je “spreman za borbu u kavezu” sa Zuckerbergom u tweetu. Zuckerberg je odgovorio dijeljenjem snimke Muskovog tweeta uz zahtjev “Pošalji mi lokaciju”.

Na pitanje o razmjeni poruka, glasnogovornik Facebooka je odgovorio: “Priča govori sama za sebe.”

Musk je nastavio ismijavati borbu šaljivo predlažući da se ona održi u UFC oktogonu u Las Vegasu, koristeći frazu “Vegas Octagon”. U drugom zabavnom tvitu, opisao je potez koji je nazvao “Morž”, u kojem bi “samo ležao na svom protivniku i ne radio ništa”. Zatim je dao nekoliko videa povezanih s morževima kao nagovještaj da njegov izazov možda i nije posve ozbiljan.