Muškarac silovao kozu jer ga je odbila djevojka

gabrielle-simiyu-715x400

Ljutiti seljani zamalo su linčovali dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je silovao susjedovu kozu, no na svu sreću po mladića, u zadnji čas ga je uspjela spasiti policija. Njegovi srditi sumještani kažu kako ovo nije prvi put da obesčašćuje njihove domaće životinje, već su ga uhvatili u ljubavnom klinču sa kravom i kokošima.

Gabrielle Simiyu, iz sela Nangwe, u Keniji, kaže da si ne može pomoći, te da će potražiti stručnu pomoć liječnika. Navodno su razlog njegovih ljubavnih afera sa domaćim životinjama, a tko drugi nego žene. „Imam ozbiljan problem i trebam pomoć. Svaki put kad pristupim djevojci i ona me odbije, osjećam se tužno i to me boli.“

Simiyu je uhićen, nakon što je vlasnik koze, Richard Wanyonyi, čuo meketanje u svojoj štali, te je išao provjeriti što se događa. „Bio sam šokiran kad sam ga vidio. No, bio je brz i odmah pobjegao. Nisam ga prepoznao, ostale su samo njegove cipele.“

Wanyonyi je sutradan uzeo cipele i krenuo tražiti njihovog vlasnika. Ubrzo se doznalo tko je vlasnik cipela, a Simiyu je zamalo platio glavom radi svoje pohote.

Simiyu je izjavio da ga je tu večer na sprovodu odbila jedna žena, što ga je rastužilo i odvelo u ljubavni zagrljaj susjedove koze. Policija će ga optužiti zbog bestijalnosti.

Izvor: Mirror