Muškarac silovao tri maloljetne sestre koje su potom zatrudnjele

Muškarac optužen da je silovao i napravio djecu trima sestrama, djevojčicama u dobi od 12 i 14 godina, osuđen je na 27 godina zatvora.

Arnold Perry, 34-godišnjak iz američke savezne države Ohio, iskoristio je povjerenje majke triju djevojčica, koja mu je dopustila da se useli u njihovu kuću, jer navodno „nije imao kamo drugamo“.

[do_widget id=text-53]

Silovanja su se dogodila 2015. i 2016. godine, a sve tri maloljetne sestre, blizanke od 14 godina i mlađa sestra od 12 godina, zatrudnjele su nakon silovanja. Dok je jedna od djevojčica uspjela pobaciti, ostale su morale roditi djecu svojeg silovatelja jer je trudnoća otkrivena prekasno.

Tužiteljstvo je navelo da je Perry već kao maloljetnik osuđivan za slične zločine. Perry je priznao krivicu, te ga očekuje dugogodišnja zatvorska kazna.

Nije jasno zbog čega je točno njihova majka uopće primila Perrya u svoj dom, iako se može pretpostaviti da se radilo o određenim niskim porivima, no činjenica je da je ta nepromišljena odluka dovela do situacije koja je nepovratno uništila život ovim djevojčicama.

IZVORIndependent