Muškarac udario s leđa atletičara, policija zaprijetila žrtvi uhićenjem ako bude tužila napadača

Srednjoškolski atletičar kojeg je drugi sportaš udario usred utrke može podnijeti tužbu protiv napadača koji ga je tijekom utrke lupio šakom u potiljak i srušio na pod, no čini se da je odustao od toga pod pritiskom policije.

Incident se dogodio tijekom utrke na 1.600 metara na Tohopekaliga Tiger Invitational natjecanja u Kissimmeeju, Florida, gdje je sportaš koji nije bio u utrci stao na put prvoplasiranom trkaču, a koji je navodno rekao ometaču da siđe sa staze.

Stvari su eskalirali u sljedećem krugu kada je taj drugi sportaš, koji nije sudjelovao u utrci, ponovno ometao utrku, te ga je prvoplasirani trka gurnuo da se makne sa staze. Na to je dotični reagirao tako što je potrčao za trkačem iz utrke i s leđa ga divljački lupio šakom u potiljak te srušio ga na pod.

Nathan Carter, odvjetnik žrtve, rekao je za TMZ da je njegov klijent pretrpio potres mozga i da razmišlja o tužbi.

Također je rekao da je ured šerifa okruga Osceola lažno tvrdio da njegov klijent ne želi podnijeti tužbu.

Obitelj žrtve je htjela podići tužbu za ovaj žestoki napad i napad koji je snimljen na snimci i kojemu su svjedočile stotine ljudi. Zamjenik OCSD-a rekao je obitelji da će, ako moj klijent podnese tužbu, i on biti uhićen zbog navodnog napada”, rekao je. „Samo zbog ove prijetnje moj klijent je odlučio ne podići tužbu.