Muslimansko Bratstvo odobrilo „analni džihad“ za usamljene teroriste

o-trolling-day-facebook

Egipatski klerik poznat po svojim propovjedima tijekom revolucije protiv nekadašnjeg predsjednika Hosni Mubaraka, upozorio je na egipatskoj televiziji da su šeici Muslimanskog Bratstva objavili fatvu kojom odobravaju „analni džihad“ teroristima koji su daleko od svojih žena.

Klerik Mazhar Shahin rekao je da se pripadnici Muslimanskog Bratstva upuštaju u analne odnose kako bi „vršili džihad u ime Allaha“. Odnosi su dopušteni ako su džihadisti udaljeni od svojih žena. Nije doduše objasnio kako upuštanje u homoseksualne odnose pospješuje nastojanjima uspostavljanja islamskog kalifata, što je cilj većine mudžahedina, ali uspoređuje to sa „seksualnim džihadom“, činom koji opisuje kad „netko uzme ženu i ima seks sa njom jer se nalazi u džihadu“.

Ta cijela katastrofa oko analnog džihada je dokaz da je Muslimansko Bratstvo hrpa beznadnih i očajnih prodavača magle koji su s vremenom dospjeli u stanje krajnje gluposti i prljavštine, do u krajnju mjeru.

Klerik Mazhar Shahin

Više puta je naglasio da se ne radi samo o devijantnom ponašanju pojedinaca, već o ponašanju koje odobravaju šeici Muslimanskog Bratstva.

Unatoč tome što je bio otvoreni protivnik režima Hosni Mubaraka, Shahin je bio vrlo kritičan i prema Muslimanskom Bratstvu. 2013. godine, dok je u ime Muslimanskog Bratstva predsjednik bio Mohamed Morsi, Shahin je suspendiran kao klerik nakon propovjedi u kojoj je upozoravao na kontrolu državnih institucija od strane Muslimanskog Bratstva.

Shahinov govor protiv „analnog džihada“ je samo jedan pokazatelj velikih razlika između islamskih džihadista i muslimana koji ih odbijaju, pa čak i razlika među različitim viđenjima unutar same džihadističke zajednice.

Izvor: Breitbart