Na skupljanju donacija za pobačaje, „komičarka“ izjavila da bi mogla „poželjeti pojesti abortirani fetus“

Morbidne izjave osoba s prezimenima koja sadrže plemenite metale ne trebaju čuditi.

Sarah Silverman, „komičarka“ znakovitog porijekla, izjavila je tijekom televizijskog skupljanja donacija za podršku ubijanju fetusa kako bi ju zakon o savjesti za život nerođene djece mogao „natjerati da poželi pojesti abortirani fetus.

Morbidni komentar Silverman je iznijela tijekom igre nazvane „Shitty Law Charades“ koja je dijelom televizijskog programa za skupljanje donacija naslovljenog sa Life is a Living Nightmare: A Telethon to Fix It.

Silverman je u programu sudjelovala kao voditeljica zajedno s Lizz Winstead, a riječ je televizijskom programu tijekom kojeg se skupljao novac za podršku ubijanju fetusa.

Voditeljice su tijekom emisije razgovarale o zakonu koji je nedavno usvojen u Oklahomi, a kojm se zabranjuje „proizvodnja i prodaja hrane ili proizvoda koji koriste dijelove abortiranih fetusa.

Naime, nedavno se pokazalo kako je jedan proizvođač navodno koristio matične stanice iz abortiranih fetusa za stvaranje umjetnih okusa, prenosi LifeNews.

Ako me išta ikad natjeralo da pojedem abortirani fetus, onda je to ovaj zakon,“ izjavila je Silverman u prijenosu.

Silverman se zgrozila i činjenicom da zakon u Oklahomi predviđa i kremiranje ili pokop abortiranih fetusa, što je komentirala riječima:

Jeb… pogrebi za jeb… abortirane fetuse? Htjela bih održati govor na ovim pogrebima.

Dotična „komičarka“ odavno je poznata po svojim neumjesnim infantilnim verbalnim proljevima tijekom svojih nastupa, budući da je u nedostatku stvarnog smisla za humor pribjegla onim morbidnim kvazi-šokantnim tehnikama, analognim modernoj umjetnosti.