Na društvenim mrežama je proteklih dana osvanula stravična fotografija višestruko osuđivanog kriminalca i pristaše anti-bjelačkog rasističkog pokreta Black Lives Matter koji kleči na vratu 2-godišnjeg uplakanog dječaka čije ruke iza leđa drži druga tamnoputa osoba. Začudo, nigdje ni traga medijskoj histeriji o rasizmu.

Šokantni prizor tamnoputog divljaka i osuđivanog kriminalca imenom Isaiah Jackson nosi i natpis „Blm now mf“ koji jasno ukazuje na čistu anti-bjelačku mržnju.

Isaiah Jackson uhićen je 20. srpnja te se trenutno nalazi u pritvoru u državi Ohio zbog kršenja uvjetne kazne, javlja Tusker Daily.

Baka dječaka napisala je na Facebook-u da je fotografija snimljena dok je dječak živio sa svojom majkom koja je u vezi s Jacksonom.

Majka je pokušala obraniti Jacksona tvrdeći da tom prilikom „nije naudio“ dječaku te je sve one koji osuđuju taj čin nazvala „ignorantnima.

Isaiah Jackson pak ima podeblji kriminalni dosje. Posljednje uhićenje odnosi se na kršenje uvjetne kazne zbog – obiteljskog nasilja. Međutim, vidljiv je niz kriminalnih i nasilnih radnji poput pljački i učestalog ponavljanja obiteljskog nasilja.