Naširoko propagirana laž marksista, demokrata i liberala o tome kako će masovna invazija imigranata u Europu uroditi eksplozijom radne snage koja će zarađivati mirovine ostarjelim Europljanima, odavno je srušena. Novi podaci tu su priču konačno dokrajčili.

Čak 95 posto imigranata koji su dobili azil od 2015. još je uvijek na socijalnoj skrbi, a fond od 32.5 milijardi eura predviđenih za njihovo zbrinjavanje, biti će potrošen unutar dvije godine.

Prema podacima njemačkog Ministarstva za rad i socijalnu skrb, ukupni broj imigranata koji su dobili azil i nalaze se na tržištu rada u Njemačkoj dosegnuo je u siječnju 2019. brojku od 454.527. Oni nisu zaposleni, ali se tretiraju kao sposobnima za rad.

Međutim, u tipičnom pokušaju zavaravanja javnosti, službeni izvještaj ipak priznaje da postoji još dodatnih 374.619 „nezaposlenih“ tražitelja azila te još 38.299 imigranata koji se trenutno nalaze na obuci financiranoj novcem poreznih obveznika. Oni nekim čudom navodno nisu „nezaposleni“.

Ukupan broj nezaposlenih ili „podzaposlenih“ imigranata tako se penje na 867.445.

Istovremeno, njemački Savezni ured za migracije i izbjeglice (BAMF), iznosi podatak da je najmanje 558.548 imigranata dobilo od 2015. izbjeglički status, dok je dodatnih 278.538 njih dobilo „supsidijarnu zaštitu.“ Dodatnih 75.363 također je dobilo dopuštenje za ostanak u zemlji jer im povratak u matičnu zemlju navodno predstavlja opasnost po život.

To govori da ukupno 912.448 imigranata živi legalno u Njemačkoj.

Ukoliko se ove brojke stave u međusoban odnos, to govori da ukupno 95 posto imigranata koji trenutno živi legalno u Njemačkoj – ne radi. Isto tako, to ukazuje i na činjenicu da imigranti čine oko 10 posto ukupne stope nezaposlenosti u toj zemlji.

Njemačke vlasti navode i da oni imigranti koji rade, čine to na poslovima koji se obično prezentiraju kao „oni koje nitko ne želi raditi.“ Tako su oni uglavnom čistači, pomoćnici u kuhinjama te slični poslovi krajnje visoke „inženjerske“ ili „liječničke“ struke.

Prema posljednjim informacija, najveća gospodarska sila Europe ujedno je počela osjećati posljedice promašene imigracijsko-ekonomske politike. Vlasti tako procjenjuju da će do 2023. država biti u deficitu od 25 milijardi eura zbog „ubrzane potrošnje.“