Njemačka: Muškarac silovao ponija, snimila ga nadzorna kamera

Policija traga za osumnjičenim nakon što ga je nadzorna kamera uhvatila kako siluje ponija u štali južno od Hamburga. 18-godišnjeg ponija, koji se zove “Carrie”, muškarac je zlostavljao u 1 sat ujutro, a na snimci se vidi kako muškarac mirno ulazi na imanje i počinje napadati bespomoćnu životinju.

Steffi B. je snimku pustila njemačkom listu Bild, koji je fotografije počinitelja objavio na svojoj web stranici.

Napad se dogodio u Birkenmooru, koji se nalazi u Harburgu, samo nekoliko kilometara od središta Hamburga.

Na drugoj snimci se vidi počinitelj sa spuštenim hlačama kako se sprema zlostavljati životinju.

“Trebalo je 14 odvratnih minuta dok nije došao kraj i stranac je konačno nestao”, rekla je vlasnica konja Steffi B.

“Kada smo sljedećeg jutra došli do otvorene štale, isprva nismo ništa primijetili. Životinje očito nisu ozlijeđene pri djelu”, rekla je. Međutim, primijetila je da je balvan na drugom mjestu, što ju je potaknulo da pregleda snimku nadzorne kamere.

O napadu se oglasila i kći vlasnice Jennie D.: “Bila sam užasnuta kad sam shvatila da u štali zapravo ima nekoga. Na snimci se jasno vidi počinitelj i djelo, to je jednostavno nezamislivo i odvratno.”

Počinitelj je radio na prikrivanju svih dokaza da je bio u staji i vratio je kolica na mjesto.

“Očito je razliku u visini pokušao izravnati prvo cjepanicom, a zatim kolicima”, rekla je Jennie D.

Muškarac je visok, vitak, tamnoput i ima bradicu. Policija Seevetala pregledava slike s nadzorne kamere i moli svjedoke da se jave.

Ovo nije prvi put da je konj zlostavljan u Njemačkoj. Godine 2017. sirijski imigrant silovao je ponija usred bijela dana u zoološkom vrtu za male životinje u berlinskom parku Görlitzer.