Njemačka: Službeni izvještaj ukazuje na „veliki porast“ seksualnih napada na djecu u bazenima

Untitled-1
Arhivska fotografija (Izvor: Getty)

Interni izvještaj grada Düsseldorfa, koji je proteklih dana procurio u javnost, otkrio je kako se na bazenima razvija sve veća kriza seksualnih napada na djecu, za što su najčešći krivci takozvane „izbjeglice.“ Dokument, koji je distribuiran isključivo među specijalističkim službenicima koji se bave seksualnim zločinima, potvrđen je kao vjerodostojan, navodi njemački list Bild.

Konkretno, značajna su kaznena djela silovanja i seksualnog zlostavljanja djece na kupalištima.

Dokument ujedno pokazuje da, unatoč protestima pro-imigrantskih skupina koje su javno prosvjedovale protiv zatvaranja vrata kupališta za „izbjeglice“ kako bi se zaštitili posjetitelji, „većinu počinitelja čine ipak imigranti.

Policija je priznala da je lov na ove kriminalce otežan jer je žrtvama često teško identificirati napadače.

Njemački Die Welt, izvijestio je o primjedbama Bertholda Schmitta, koji je upravitelj oko 6000 zatvorenih, otvorenih i školskih bazena diljem Njemačke, a koje su vezane za val imigrantskog seksualnog nasilja. Osvrnuvši se na razloge, one je rekao: „‘Novi građani’, kako ih zovemo, imaju tri glavna problema. Ne govore njemački, nemaju spoznaje o njemačkoj ili europskoj kulturi kupanja i samo mali broj njih su dobri plivači.

I dok prve dvije primjedbe upućuju na probleme za Europljane, koji su žrtve u gotovo 100 posto slučajeva, treća primjedba govori o činjenici da imigranti izvan Europe ne znaju plivati što često završi smrtnim posljedicama. Prema izvještaju, ove godine se već utopilo 20 imigranata.

Jedan od posljednjih seksualnih napada je i prošlotjedni u Wörishofenu u Bavarskoj, gdje je devetogodišnju djevojčicu navodno napastovao „17-godišnji izbjeglica“ koji ju je „fizički zlostavljao dirajući je po genitalijama.

Mnogo zorniji prikaz užasa dogodio se u siječnju, kada se na povijesnom kupalištu Wilhelmine odvila prava drama u kojoj su imigranti obavljali nuždu u bazenu, masturbirali u jacuzziju i seksualno napadali posjetitelje. U još jednom slučaju, skupinu djevojčica starih 11 do 14 godina, seksualno je napastovao jedan afganistanski muškarac koji je kasnije uhićen.

Izvor: Breitbart London / Bild / Die Welt / Tribun