Njemački znanstvenici savjetuju drogiranje Europljana kako bi prihvatili imigraciju

© YouTube

Njemački znanstvenici sa Sveučilišta u Bonnu predlažu korištenje kombinacije raznih supstanci i „utjecaja okoline“ kako bi Europljane podčinili i prisilili na prihvaćanje velikog broja imigranata u njihovoj sredini.

Istraživanje je u izvornom obliku objavljeno na web stranici Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), a prenio ga je i poznati znanstveno-orijentirani portal Science Daily. U istraživanju su sudjelovale 183 osobe, pri čemu je svakoj od njih dano 50 eura koje su potom mogli donirati imigrantima ili lokalnim siromašnim stanovnicima.

Istraživači sa Sveučilišta u Bonnu, uz suradnju sa Sveučilištem u Lübecku te američkim Laureate Institute for Brain Research, bili su „iznenađeni“ otkrićem da su isprva ispitanici donirali 20 posto više novca imigrantima nego lokalnim stanovnicima. Međutim, nakon što im je dana supstanca poznata kao oksitocin – takozvani „hormon ljubavi“ – sudionici su imigrantima dali još više novaca.

Ljudi koji su imali „negativne stavove prema imigrantima“ nisu podlegli utjecaju. Međutim, nakon što su vidjeli kako su drugi bili velikodušni, u kombinaciji s drogom, „donirali su 74 posto više novaca.

Rene Hurlemann, profesor na psihijatrijskom odjelu Sveučilišta, zaključio je da je „kombinirano djelovanje oksitocina i utjecaja okoline“ učinkovito riješilo problem opisan kao „sebični motivi.

Uz pogodne okolnosti, oksitocin može pomoći u prihvaćanju integracije imigranata u zapadnjačke zemlje,“ dodao je.

Unatoč činjenici da su veliki dijelovi Afganistana, Iraka i Sirije očigledno sigurni za povratak, čemu svjedoči niz akcija UNHCR-a u proteklo vrijeme, europski pro-imigracijski sustav izgleda ne želi priznati takvo stanje. Pored već niza izmišljenih problema oko deportacija onih kojima je zahtjev za azil odbijen, sada se očigledno pokušava stvoriti nova ideja po kojoj bi Europljani trebali biti pokusni kunići u već odavno propalom eksperimentu masovne imigracije.