Oglašavanje

U ponudi imamo širok spektar mogućnosti oglašavanja. Oglasni prostori podijeljeni su u nekoliko kategorija s obzirom na poziciju na kojoj se nalaze, te na njihovu veličinu.

LEADERBOARD – nalazi se na vrhu same stranice, te je najuočljiviji. Standardni format 990 x 120 odnosno 990 x 250 px, ovisno o potrebama klijenta. Posebna pogodnost je i to što je ovaj reklamni prostor vidiljiv prilikom odlaska na bilo koju stranicu našeg portala.

HEADER – nalazi se iznad glavnog menija. Poput Leaderboard-a iznimno je uočljiv te vidljiv na svim stranicama portala. Standardna dimenzija 675 x 90 px.

MEDIUM RECTANGLE 1 – nalazi se na naslovnici pri vrhu sidebara, koristi standardnu dimenziju 300 x 250 px.

LARGE RECTANGLE – pozicioniran u donjim redovima sidebara naslovne stranice. Koristi koristi dimenziju 300 x 600 px.

MEDIUM RECTANGLE 2 – nalazi se na istoj poziciji kao i Large rectangle, dimenzije 300 x 250 px.

BANNER – nalazi se na centralnoj poziciji naslovne stranice ispod rubrika vijesti, koristi standardne dimenzije 675 x 90 odnosno 675 x 120 px.

MEDIUM RECTANGLE 3 – standardnih dimenzija 300 x 250 px, nalazi se pri vrhu sidebara stranica rubrika i članaka.

ARTICLE RECTANGLE – ovaj reklamni prostor rezerviran je za prikazivanje pri dnu tekstova članaka, standardnih dimenzija 300 x 250 px.

Veličine reklamnih prostora su okvirne i prilagođene standardima, međutim moguće je korištenje i drugih formata prema potrebama klijenata, a sve prema zajedničkom dogovoru.

Pozicije reklamnih prostora na naslovnici

Pozicije reklamnih prostora na  stranicama rubrika i članaka

market 5

Sponzorirani članci

U ponudi također imamo i objavljivanje sponzoriranih članaka, dužina članka može biti maksimalno do 500 znakova. Tekst članka treba biti napisan u trećem licu množine i mora odgovarati općim pravopisnim i gramatičkim pravilima književnog hrvatskog jezika. U tekstu vijesti ne smiju biti iznesene informacije koje mogu štetiti drugim osobama i/ili tvrtkama, tekst se ne smije sastojati samo od citata i u tekstu ne smiju biti iznesene informacije koje se ne mogu provjeriti. Sponzorirani članak se nakon objave nalazi na naslovnici portala unutar njegove pripadajuće rubrike. S objavama novih članaka sponzorirani članak premješta se u zakupljenu rubriku i tamo se zadržava ovisno o čitanosti. Sponzorirani članak ostaje u arhivi portala u pripadajućoj rubrici.

Za sve upite i dogovor oko oglašavanja kontaktirajte nas na marketing@tribun.hr.