Orban: „Europa mora povratiti suverenitet od Sorosevog carstva“

Prilikom posjeta Rumunjskoj, mađarski premijer Viktor Orban ponovno je pozvao na obranu europskih vrijednosti i identiteta, pozivajući europske narode da prekinu suradnju s milijarderom i zagovarateljem otvorenih granica Georgeom Sorosem.

Prozivajući Sorosa, kojeg mađarska vlada optužuje da koristi svoje bogatstvo za financiranje organizacija koje promiču masovnu imigraciju s ciljem stvaranja „nove, izmiješane i islamizirane Europe“, Orban je optužio Bruxelles da se nalazi u savezništvu s njim, protiv volje europskih naroda.

Kako bi Europa preživjela, ona prvo mora povratiti svoj suverenitet od Sorosevog carstva. Jednom kad se to ostvari, imigranti moraju izaći iz EU. Zvuči oštro, ali oni koji su ovamo došli ilegalnim putem, moraju biti vraćeni. Moramo shvatiti da europski kontinet ne smije ostati nezaštićen.

Komentirajući objavu vlade da je ukupan broj zahtjeva za mađarsko državljanstvo dostigao milijunti broj, Orban je kazao da će se i dalje suprotstavljati imigraciji „koja želi promijeniti kulturni identitet zemlje“.

Dok god sam ja premijer, ograda ostaje na mjestu. Štitit ćemo Mađarsku i Europu. Ne možemo biti solidarni s idejama, ljudima i etničkim skupinama čiji cilj je promjena europske kulture, jer rezultat toga je kolaps.

Hoće li Europu naseljavati Europljani? Hoće li u Mađarskoj živjeti Mađari, u Njemačkoj Nijemci, u Francuskoj Francuzi, u Italiji Talijani? Tko će živjeti u Europi?

Masovna imigracija ne može biti riješenje za ekonomske probleme“, rekao je Orban, ujedno kritizirajući njemačku politiku koja već desetljećima uvozi radnu snagu kako bi održavala gospodarstvo, što je usporedio s čovjekom na pustom otoku koji pije morsku vodu da bi preživio. „I to je voda, ali problem postaje samo gori.

Orban riješenje vidi u stabilnim populacijama europskih naroda s pozitivnim natalitetom koji omogućava prirodnu biološku zamjenu stanovništva. „Kako bi to postigli, Mađarska treba imati barem 2.1 djece po obitelji“, zaključio je Orban.

Autor: Tribun