Orban: Globalisti koriste masovnu imigraciju s ciljem zamjene europske populacije i sloma volje naroda

Gospodari globalističke politike ne vide greške u svojoj politici, čak niti nakon Brexita i pobjede Donalda Trumpa, već umjesto toga za sve okrivljuju građane i nacije.

Odlučili su da neće napustiti svoje pozicije i stavove, već da će će slomiti volju naroda koji se opiru njihovoj političkoj ideji. Obznanili su da ako na izborima u nekoj zemlji ne pobjede njihovi idološki partneri, liberali, tada u toj zemlji demokracija više ne postoji. Obznanili su da narod predstavlja opasnost za demokraciju.

Orban vjeruje će politički establišment odgovoriti na već postojeće promjene volje birača na taj način da će pokušati potkopati snagu europskog biračkog tijela kroz masovnu imigraciju.

Ako jadni i obespravljeni Europljani ipak pokažu izborni otpor, establišment kao asa u rukavu ima nekoliko milijuna imigranata. Ako Europljani to ne žele shvatiti, pa pustimo onda masu ljudi različitih vjerskih i kulturnih shvaćanja, koji su odrasli u drukčijem moralu i drukčijim vrijednostima, te koji nemaju nikakvog znanja o Europi, neka nas nauče lekciju.

Tako je stvorena bizarna koalicija krijumčara ljudi, aktivista za ljudska prava i vodećih europskih političara, sa ciljem sistematskog dovođenja milijuna imigranata u Europu. Kamo to sve vodi?“, zapitao se Orban.

Izvor: Breitbart