Orban: „Mađarska će pružiti utočište europskim izbjeglicama koje bježe sa multikulturnog Zapada“

BUDAPEST, HUNGARY - FEBRUARY 17: Hungarian Prime Minister Viktor Orban speaks to the media with Russian President Vladimir Putin at Parliament on February 17, 2015 in Budapest, Hungary. Putin is in Budapest on a one-day visit, his first visit to an EU-member country since he attended ceremonies marking the 70th anniversary of the D-Day invasions in France in June, 2014. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će njegova zemlja otvorenih ruku prihvatiti Europljane koji bježe od masovne imigracije i „gospodara globalne politike“.

Pustit ćemo u zemlju prave izbjeglice. Nijemce, Nizozemce, Francuze i Talijane, zgrožene ljude koji ovdje u Mađarskoj žele pronaći Europu koju su izgubili u svojim zemljama.

Globalni političari žele ukinuti demokraciju debate i zamjeniti ju demokracijom političke korektnosti, gdje pravu moć ne drže od naroda izabrane vlade, već neizabrane globalne mreže, medijski gurui i međunarodne organizacije.

Spomenuo je Brexit i pobjedu Donalda Trumpa kao dijelove narodnog revolta prema aroganciji globalnih elita. Naglasio je da su ti događaji pljuska liberalnoj politici, koja tretira građane kao prijetnju demokraciji.

Vidimo bizarnu koaliciju krijumčara ljudi, aktivista za ljudska prava i visokih europskih političara, čiji zajednički cilj je dovlačenje milijuna imigranata u Europu.

Orban je predvidio da će 2017. godina biti puna sukoba sa establišmentom Europske unije „dok Bruxelles pokušava nametnuti svoju moć po pitanju imigracije, poreza i mnogih drugih stvari.

Upozorio je i na aktivnosti nevladinih organizacija koje žele nametnuti svoj utjecaj, a financirane su izvana s novcem “transnacionalnog carstva Georgea Sorosa“.

Izvor: Breitbart