Osnovnoškolska priredba uključuje seksualno nabijen ples polugolih transvestita – VIDEO

Roditelji osnovnoškolaca u New Yorku zgrozili su se kad su vidjeli da je završna točka priredbe za njihovu djecu u organizaciji njihove škole, ni više ni manje nego seksualni ples srednjovječnog muškarca odjevenog u prozirnu haljinicu, gaćice, grudnjak i štikle, te crvenu vlasulju.

Škola je organizirala priredbu za djecu osnovnoškolskog uzrasta na kojoj su učenici trebali prikazati svoje talente i znanje koje su usvojili u školi. Iako je većina priredbe prošla u uobičajenom tonu, sam kraj je donio iznenađenje prisutnim, kako učenicima, tako i njihovim roditeljima.

Naime, predsjednik školskog vijeća za odnose s roditeljima Frankie Quinones stupio je na pozornicu odjeven na već spomenuti način, te počeo pjevati i plesati u svojoj haljinici u stilu striptiz klubova, u kojima navodno i sam često nastupa.

Veći dio publike ostao je u šoku nakon njegovog mahanja kukovima, valjanja po podu i prikazivanja svojeg donjeg rublja.

Navodno je namjera ovog „spektakla“ bila pružiti učenicima lekciju iz seksualnosti, no većini prisutnih roditelja nije se svidjela ta zamisao.

Škola se kasnije ogradila od ovog performansa te ga nazvala „neprimjerenim“, no unatoč tome, Quinones neće biti sankcioniran.

Izvor: Daily Mail