Val silovanja diljem Europe potvrdio je sva predviđanja, ali usprkos najokrutnijim činjenicama, europski vladari i „humanitarne“ organizacije i dalje traže isto – masovno silovanje.

Krajem 2018., finski grad Oulu potresao je skandal u kojem je skupina imigranata optužena za niz silovanja maloljetnih djevojčica.

U tom pogledu objavljena je i prva presuda. Za silovanje djevojčice mlađe od 10 godina, 44-godišnji tadžikistanski (!) imigrant Muso Asoev dobio je bezuvjetnu zatvorsku kaznu od tri godine i osam mjeseci, prenosi Yle.

Ono što bode u oči je navodno „oštrija“ kazna zbog činjenice da je žrtva „imala povjerenja u počinitelja koji je bio odgovoran za njen vjerski odgoj.

Asoev će također morati žrtvi isplatiti pišljivih 9500 eura zbog svog zločina te dodatnih 1500 eura za bol patnju i nevolje.

Zbog zlostavljanja djece tijekom nekoliko mjeseci, trenutno je uhićeno i optuženo osam imigranata. Međutim, policija trenutno istražuje čak 29 slučajeva u kojima se među osumnjičenima nalaze i neki Finci.

Početkom 2019., građanska inicijativa za deportaciju stranih seksualnih prijestupnika prikupila je preko 50.000 potpisa, te bi time trebala završiti na razmatranju u parlamentu.

Sramotno neprimjerena zatvorska kazna, tipično apsurdni novčani iznosi i sveopće stanje u skandinavskim zemljama tipično su naličje demokratskog pravosuđa prikriveno pod „humanom“ paradigmom „ljudskih prava“. U demokraciji jedina „ljudska prava“ imaju zločinci.