Žena koju su članovi jedne od pakistanskih bandi seksualno zlostavljali kao malu djevojčicu postala je meta rasističkog zlostavljanja od strane marksističkih ekstremista, a sve zbog javnog iznošenja svojih bolnih iskustava.

Govoreći pod pseudonimom „Ella“, žena je otkrila da su je nazivali „bijelom droljom“, „bijelom pi…m“, „bijelom kurvom“, „bijelom kujom“ i brojnim drugim pogrdnim rasističkim nazivima. Riječ je o osobi koju su pakistanski divljaci silovali više od 100 puta u Yorkshireu, Sjeverna Engleska.

Moramo razumjeti rasno i vjerski motivirani zločin ako ga želimo spriječiti i zaštititi ljude od toga te ako ćemo po tom pitanju pravilno suditi“, rekla je za YorkshireLive.

Prevencija, zaštita i kazneni progon – sve se to ometa jer zanemarujemo pravilno rješavanje vjerskih i rasističkih aspekata zločina bandi.

To im govori da je u redu mrziti bijelce.“

Policija, tužitelji i suci se aktivno opiru priznavanju rasističkih motivacija ovakvih slučajeva silovanja i zlostavljanja, iako su počinitelji u ekstremnoj većini Arapi, a žrtve bijele djevojčice

Pravosuđe je čak podržavalo izricanje strožijih kazni ljudima koji su zlostavljali azijske djevojke i to su argumentirali tvrdnjom da „sramota“ koju one doživljavaju čini njihovu viktimizaciju ozbiljnijom od nasilja nad bijelim djevojkama.

Ellaini pokušaji da istakne rasne i religijske aspekte zlostavljanja rezultirali su time da su se na nju okomili brojni marksistički ekstremisti, kao i radikalne feministkinje koje se inače navodno protive nasilju nad ženama, tvrdeći da nema rasnog aspekta u silovanjima, već da su navodno silovatelji svi muškarci.

[Oni] idu na internet i pokušavaju se oduprijeti onome koga smatraju nacističkim, rasističkim, fašističkim ili bijelim supremacistom“, objasnila je.

Ne zanima ih anti-bjelački rasizam, jer se čini da vjeruju kako ga nema.

Jedna od poruka na Twitteru koje je Ella dobila odnosi se na takozvani „bijeli virus“ za kojeg je autor poruke utvrdio da je „tisuću puta gori od #COVID-19“. On opisuje njegove „nositelje“ kao „strašno sebične, grozno inferiorne i jezivo bijele“, dodajući da „zloću i ružnoću tih ‘ljudi’“ ne treba podcjenjivati.

Unatoč njenoj prijavi takve poruke, Twitter je izjavio da time nisu „prekršene smjernice zajednice.

Twitter stvara okruženje u kojem je mržnja prema bijelcima ‘normalizirana’, a to vodi do još više anti-zapadnjačkih napada, poput onih protiv mene i stotina drugih djevojaka iz Rotherhama“, rekla je.