Papa Franju povezao je nestašicu vode u različitim dijelovima svijeta sa paranojom zvanom „klimatske promjene“. Prema njegovim riječima, nekadašnje „globalno zatopljenje“ rezultiralo je upravo ovim nestašicama.

U svojoj poruci povodom Svjetskog dana voda, papa je pozvao na edukaciju budućih generacija u pogledu većeg poštovanja okoliša i veće svijesti o patnjama koje navodno uzrokuju „klimatske promjene.“

Papa je također bez ikakvih argumenata utvrdio kako se u brojnim krajevima svijeta šire suša i sušna područja te je pozvao međunarodnu zajednicu da pomogne onima koji su navodno pogođeni tim fenomenom, aludirajući jasno na težnju ka još većoj imigraciji.

Katoličke skupine povlače svoja ulaganja iz fosilnih goriva zbog „klimatskih promjena“

U današnje vrijeme može se vidjeti kako se suhoća planeta proteže na nova područja, a sve više i više njih pati zbog nedostatka izvora vode pogodne za konzumaciju.“ žali se papa Franjo koji je pozvao na zaustavljanje tog „trenda“ i ponovio kako je pristup čistoj vodi „temeljno ljudsko pravo.

Oni u nepovoljnom položaju na zemlji „izazivaju nas da pronađemo lijek za manjak vode u njihovim zemljama,“ dodaje. „Oni nas također izazivaju, s njihovim siromaštvom i ograničenjima, da se prilagodi pravedna vrijednost ovom dobru, što je osnova za razvoj svih naroda.

Papa Franjo se uz širenje histerije oko „klimatskih promjena“ putem masovnih medija i sam uključio u paničarenje i iluzornu brigu oko ekologije, koristeći ove fenomene kao novi izgovor za dovlačenje još više imigranata isključivo u Europu. On je ujedno i jedini papa koji je napisao encikliku o okolišu.

Vodeći katolički biskupi pozvali na hitnu akciju zaustavljanja „klimatskih promjena“

Ne nudeći apsolutno nikakve praktične preporuke ili ideje kako bi se to zemljama Trećeg svijeta trebala priuštiti pitka voda, ovaj eminentni stručnjak za klimu i vodne resurse svijetu nije ponudio apsolutno ništa izuzev već viđene paranoje, iluzorne krivnje i odgovornosti za stanja koja su rezultat prvenstveno enormne stope nataliteta u tim krajevima.

Čini se kako su sve apologete nove sektaške histerije „klimatskih promjena“ samo pusti dogmatici koji prosipaju profinjene fraze i pozive na odgovornost, dok u stvarnosti ne nude apsolutno nikakvo racionalno rješenje za pitanja koja samo oni smatraju „globalnim problemom.“

Papa Franjo: „Biti skeptičan u vezi klimatskih promjena je perverzno“