Pedofilski skandal u dječjim vrtićima uz tiho odobravanje njemačkih vlasti

U dva njemačka dječja vrtića pod vodstvom Evangeličke crkve  pedofili su dobili slobodan pristup djeci i neometano su zlostavljali djecu. To se desilo lani u dva vrtića u Hamburgu i Berlinu. Ti evangelički vrtići su ustvari pod nadležnošću njemačke države, ali su pod ravnateljstvom Evangeličke crkve.

O tome su krajem listopada izvjestili njemačka televizija i više drugih mainstream medija.

Organizacija pod nazivom „Original Play“ ima sjedište u SAD-u, a ravnatelj te organizacije, koji ju je i osnovao zove se Fred Donaldson. Koncept organizacije je po njegovim riječima  „pedagoški“, a sastoji se između ostalog od toga da  se odrasle osobe, potpuno nepoznate osobe, grle i maze s tuđom malom djecom u dječijim vrtićma. A sve s ciljem bi se tako navodno „otklonila agresija” kod tih osoba. Donaldson i njegova organizacija imaju podružnice u SAD-u, Argentini, Južnoj Africi, te u više država EU, među kojima Njemačkoj i Austriji. U tim državama organizacija Orignal Play je već godinama u pojedinim vrtićima provodila taj očigledno pedofilni „koncept“, pod maskom „pedagogije“ i „znanosti“.

Skoro isključivo muškarci se preko interneta dragovoljno prijave da dođu u neki vrtić, da bi se grlili i mazili s djecom. Svatko se mogao prijaviti, bez ikakve provjere tko i što je ta osoba i čak i bez provjere osobnih podataka. Dovoljno je bilo samo da svaki onaj koji to želi, plati 200 do 250 eura za dvodnevni „seminar“ s djecom u vrtiću. Onda se svaki taj sudionik 2 dana mogao igrati s tuđom malom djecom, valjati se na podu s njima, maziti ih i grliti.  To je privuklo mnoštvo pedofila, koji su se neometano mogli iživljavati na maloj djeci. I sve to se očito neometano događalo mjesecima, pa i godinama, dok se  nekoliko te sirote djece nije povjerilo svojim roditeljima i ispričalo i što su im radili ti muškarci.

Jedna mala djevojčica je ispričala svojoj majci, da ima bol u stražnjici, da je osjetila nešto kao „trn“. Ta majka je to ispričala na njemačkoj televiziji i rekla da je dakle jedan taj muškarac, njenoj maloj kćeri, prilikom te „igre“, stavljao penis u stražnjicu. I da je djevojčica rekla majci, da se boji ići u vrtić i ne želi više ići tamo. Jedan otac je rekao da mu je njegov mali sin detaljno ispričao, što su mu sve „praktikanti“ radili, sve razne prisilne seksualne radnje, koje taj otac nije želio ispričati pred kamerama.

[do_widget id=text-53]

Kako se kaže u izvješćima, već prošle godine, kada se to dogodilo, bile su podnesene kaznene prijave  protiv organizacije „Original play“. Državno odvjetništvo Berlina je sprovelo istragu, međutim, nakon kratkog vremena istraga je obustavljena. Obrazloženje je bilo to da su djeca bila premalena i državno odvjetništvo nije vjerovalo iskazima roditeljima i što su navodno napravljene neke formalne greške prilikom vršenja istrage.

U gradu-pokrajini Hamburg na vlasti su njemački Socijaldemokrati, SPD i Zeleni, a u  gradu-pokrajini Berlin, na vlasti su zajednički SPD, Zeleni i stranka Ljevica (Linke), nasljednica SED-a, nekadašnje komunističke partije bivše Istočne Njemačke.

Više dječjih psihologa i drugih stručnjaka osudilii su aktivnosti organizacije „Original play“ i kritizirali nadležne državne organe i ravnateljstva tih vrtića, koja su im bez ikakve kontrole to omogućili.

Za sve nas ostale ovaj je slučaj još jedan dokaz kako pedofilni lobi ima uporište u najvišim vrhovima elite i naravno taj lobi oduvijek ima pomagače među ljevičarima i kulturnim markistima, koji su još onda u divljim 70-im godinama, za vrijeme šezdestosmaškog pokreta pokušavali pomagati pedofilima, u zahtjevima za legalizaciju pedofilije.

Jer ovdje su pedofilima pristup djeci u vrtiću očigledno omogućili 1) državni organi, nadležna ministarstva za obitelj i mladež iz ova dva grada 2) ravnateljstva tih vrtića i 3) odgojitelji i odgojiteljice pred čijim očima se to sve vjerojatno i odvijalo. Ili su ti odgojitelji jednostavno zažmirili i pustili pedofile i organizaciju Original Play da rade sa djecom što hoće.

I na kraju, činjenica da je istraga protiv ove organizacije obustvaljena također pokazuje da se pedofili štite i da tu nešto jako smrdi. I ne samo to, već i to što nadležni državni organi gradova Hamburg i Berlin, te ravnateljstva dotičnih vrtića uopće nisu prozvani za odgovornost i protiv njih nije uopće podnesena kaznena prijava.

Izvori: 

LINK 1

LINK 2

LINK 3

LINK 4

LINK 5

LINK 6

LINK 7

LINK 8

LINK 9

LINK 10

LINK 11