Pijača od koje izgledate mlađi

anti-agin4-1024x682

Ne, nije šala, netko to doista tako reklamira. Nova vrsta džina navodno usporava efekt starenja zahvaljujući dodatku čistog kolagena prilikom postupka destilacije.

Pod trgovačkim nazivom „Anti-aGin“, alkoholno piće je proizvela britanska hotelska grupacija Warner Hotels, te se navodno prilikom destilacije koristi čisti kolagen, u kombinaciji s raznim biljkama koje „usporavaju starenje“.

Sastojci su pomno odabrani zbog svojih revitalizirajućih osobina i kvaliteta, uključujući liječenje od sunčanih opeklina, prevencije nastanaka ožiljaka i smanjenja celulita, te bogatstva mineralima“, stoji u izjavi proizvođača.

Naravno, nema znanstvenih istraživanja koja bi potvrdila svojstva koja se pridaju ovom piću. Štoviše, svima nam je jasno, a i mnoge studije su jasno pokazale da alkohol može samo štetiti organizmu, te da upravo uzrokuje ubrzano starenje tijela.

No, zašto ne pružiti priliku ovom piću. Ukoliko volite žesticu, slobodno se okušajte, možda vam i skine koju boru sa lica. Možda se i sami okušamo u tom eksperimentu… U znanstvene svrhe, naravno.

Izvor: CNET, Tribun