Plastične operacije su preskupe – susjed odrezao transeksualcu testise vojničkim nožem

Transeksualac iz Denvera, SAD, zamolio je susjeda da mu nožem odreže testise, što je ovaj bez problema prihvatio, dok je operaciju pratila supruga „pacijenta“. Muškarac, koji očito silno želi postati žena, ponukan skupoćom plastičnih operacija promjene spola, obratio se susjedu, James Lowell Penningtonu, da mu odreže testise, što je ovaj i učinio koristeći vlastiti pribor.

Policija je pozvala Penningtona, koji nije licencirani medicinski djelatnik, na obavijesni razgovor, nakon što je nesretni muškarac odvezen u bolnicu zbog obilnog krvarenja.

Pennington je rekao istražiteljima da je svojevoljno i uz pristanak žrtve izvršio operaciju uklanjanja testisa u stanu žrtve. Pritom je koristio vojničku kiruršku opremu, skalpel, lokalni anestetik i zavoje.

Prema njegovoj izjavi, Pennington je „skalpelom kirurški odstranio oba testisa, te zatim zašio ranu“.

Liječnici nisu bili u stanju prišiti testise natrag zbog previše vremena koje je proteklo od „operacije“ i dolaska u bolnicu.

James Lowell Pennington -vješt s noževima

Da bi stvar bila još bizarnija, sa „žrtvom“, transeksualcem, je cijelo vrijeme bila prisutna i njegova supruga koja je pratila kako se odvija „operacija“. Pennington im je rekao da pozovu hitnu pomoć ako se pojave problemi nakon operacije.

Žena je nakon nekog vremena i pozvala hitnu pomoć, nakon što je iz rane njezinog supruga počela obilato teći krv prilikom mijenjanja zavoja.

Poduzetnom „kirurgu“ prijeti kazna zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a „pacijenta“ još samo njegov penis dijeli od toga da transformacija bude potpuna. Pitanje je koga li će sljedećeg pitati da mu ukloni i taj dio tijela. Možda lokalnog drvosječu?

Autor: Tribun