Izraelski list Times of Israel ovih je dana objavio priču o Abby Joseph Cohen, financijskoj analitičarki i glavnoj savjetnici poznate međunarodne bankarske kompanije Goldman Sachs. U njoj se Cohen posebice držala teme masovne imigracije.

„Goldmanov guru“, kako ju je nazvala autorica članka, potječe iz bogate židovske obitelji u Americi, a kao i mnogi pripadnici njenog naroda, ona traži i potiče zemlje Europe da nastave s politikom otvorenih vrata prema imigraciji, pod svaku cijenu.

Kako tvrdi Cohen, „imigranti su ključ ekonomskog rasta,“ te bismo u skladu s takvom tvrdnjom trebali investirati više sredstava u novopridošle buduće „robove“ globalističkih robovlasnika, umjesto u primjerice vlastitu demografiju i tehnologiju.

Prema njenim tvrdnjama, Europa može dostići američki BDP samo ukoliko dopusti ulazak enormnoj količini novih imigranata.

Imigranti koji dolaze u našu zemlju zaslužuju svaku priliku,“ istaknula je Cohen, aludirajući pritom na masovnu imigraciju u SAD posljednjih godina. Istaknula je i kako se oni ne bi trebali koristiti kao „žrtveno janje“ za probleme domaćina.

Bankarska kompanija Goldman Sachs, koju su osnovali potomci židovskih emigranata iz Njemačke Samuel Sachs i Marcus Godlman, već godinama lobira na Zapadu za povećanje imigracije, dok istovremeno potiče nasilnu rasnu segregaciju unutar „isključivo židovske države“ Izrael.