Pedofili su se u skladu s već najavljivanim predviđanjima počeli u javnosti, a posebno na društvenim mrežama, prezentirati kao „osobe koje privlače maloljetnici “ (eng. „MAP“ – minor attracted people), s ciljem prihvaćanja pedofilije u društvu.

Pokušaji normalizacije pedofilije u društvu polako se pojačavaju tijekom posljednjih godina. Pedofili i ostali zlostavljači djece tako se pokušaju reklamirati kao MAP-ovci ili „osobe koje privlače maloljetnici“.

Pedofili su tako u velikoj mjeri pohrlili na društvene mreže, posebice Twitter, gdje se otvoreno prezentiraju kao MAP-ovci te traže kontakte s maloljetnim osobama, pokazujući svoja lica, piše The Post Millennial.


Normalizacija pedofilije korištenjem „prihvatljivijih“ naziva


U cilju propagiranja i prihvaćanja njihovih umobolnih nastranosti, oni su načinili i pastelnu verziju zastave duginih boja pomoću koje svoju mentalnu bolest žele predočiti kao „seksualnu orijentaciju“, iako je taj mentalni poremećaj službeno klinički klasificiran kao takav.

Cilj pedofila je senzibilizirati javnost korištenjem manje napadnih izraza, kako bi se njihova bolest prihvatila kao još jedna u nizu „seksualnih orijentacija“ koja zaslužuje „slobodu“ u praksi.

Sličnom metodom LGBTQ pokret uspio je ostvariti prihvaćanje određenog dijela javnosti, a posebice kulturoloških marksista na vladajućim pozicijama.

Ukoliko uspiju u svojoj nakani, pedofili će na kraticu LGBTQ svakako dodati još jedno slovo – P.