Policija istražuje kustosicu muzeja koja je „prosvjednike“ savjetovala kako učinkovitije uništavati brončane kipove

Bijela Amerikanka, potekla iz bogate obitelji, udana za bogatog francuskog bankara, koja je svoje znanje stekla na Oxfordu, a danas radi kao kustosica muzeja, putem Twittera je pristašama anti-bjelačkih rasista BLM-a i Antifa-e davala savjete kako učinkovitije nepovratno uništiti brončane kipove.

Zbog činjenice da otvoreno potiče vandalizam i uništavanje kulturoloških i povijesnih znamenitosti, Madeline Odent postala je metom policijske istrage.

Oglas:

          

 

Odent je na svom privatnom profilu davala otvorene savjete kako se brončani kipovi mogu trajno oštetiti upotrebom kućnih sredstava za čišćenje. Između ostalog, „prosvjednicima“ je predlagala da im iduća meta bude spomenik „rasističkog“ Winstona Churchilla.

Nakon što su neki korisnici objavili da su njene poruke prijavljene policiji, Odent se pokušala sprdati s njima tvrdeći kako ju njena šefica potpuno podržava u njenoj ideologiji.

Prema pisanju Daily Maila, njen dom u Hertfordshireu posjetila je policija čiji je predstavnik potvrdio kako su svjesni serije poruka te da je istraga u tijeku.

Odent je inače žestoki pristaša kulturološkog marksizma, a opće je poznato da su se njeni istomišljenici odavno uvukli u sve pore društva, a posebno u kulturu.