Poremećena psihijatrica na Yaleu izjavila da mašta o ubijanju bijelaca, njeno predavanje nosi naziv „Psihopatski problem bijelog uma“

Blago rečeno, umobolna psihijatrica i psihoanalitičaraka koju je Sveučilište Yale pozvalo da održi predavanje pod nazivom „Psihopatski problem bijelog uma“ izjavila je pred okupljenima da mašta o „pražnjenju revolvera u glavu bilo koje bijele osobe koja joj stane na put.“

Dr. Aruna Khilaneni, inače indijskog porijekla, održala je virtualni razgovor sa studentima medicine još u travnju, nakon što je dobila poziv Centra za dječju medicinu na Sveučilištu Yale, prenosi Daily Mail.

Zvučni zapis njenog 50-minutnog predavanja objavila je novinarka Bari Weiss na svom blogu.

Khilanani, koja je održavala predavanja na drugim sveučilištima, tijekom predavanja je dala više različitih rasističkih komentara koji pokazuju njenu patološku mržnju prema bijelcima i očito vrlo umobolno stanje.

„Maštala sam o pražnjenju revolvera u glavu bilo kojeg bijelca koji mi stane na put, zakopavanju njihovih tijela i brisanju krvavih ruku dok sam poskakujući odmicala relativno nevina. Kao da sam svijetu učinila jeb..u uslugu“, rekla je poremećena Khilanani tijekom razgovora.

Dalje je rekla da bijelci osjećaju da ih se maltretira kada obojene osobe počnu govoriti o rasi te je to opisala kao „psihološku nepriliku“.

„Smatraju da bismo im trebali zahvaliti za sve što su učinili za nas. Oni su zbunjeni, a i mi smo. Neprestano zaboravljamo da je izravno razgovaranje o rasi bacanje daha“, rekla je.

„Tražimo od dementnog, nasilnog grabežljivca koji misli da je svetac ili superheroj, da prihvati odgovornost. To se neće dogoditi. U mozgu imaju pet rupa. To je poput udaranja glavom o zid od opeke. To kao da nije dobra ideja.“

Khilanani je također rekla da je razgovor s bijelcima o rasi „beskoristan“ jer kaže da nisu na istoj razini razgovora.

„Razgovor o rasizmu pretpostavlja da bijelci mogu vidjeti i obraditi ono o čemu govorimo. Ne mogu. Zato zvuče dementno. Oni ni ne znaju da imaju masku. Bijelci misle da je to njihovo stvarno lice. Moramo upoznati masku“, rekla je.

U raznim drugim točkama, opisala je bijelce kao da su „poludjeli“ i rekla da ju oni natjeraju da joj „zavrije krv“.

„Ovo je uopće trošak razgovora s bijelcima. Trošak vlastitog života, dok vas suho isisavaju. Nema dobrih jabuka vani. Bijeli ljudi natjeraju da mi krv zavrije“, rekla je.

Nakon što je Khilanani održala govor, Yale ga je stavio na raspolaganje studentima i nastavnicima s upozorenjem u kojem se navodi da sadrži „nepristojnosti i prizore nasilja“.

Khilanani kaže da je pušten interno nakon suočavanja s pozivima nekih da ga puste.

Ona, međutim, sada tvrdi da ju Yale pokušava suzbiti ne objavljujući javno snimke njezina govora.

Khilanani je objavila seriju videa na TikToku posljednjih tjedan dana tvrdeći da Sveučilište Yale nije navelo naziv predavanja ili da ga je održala.

Natpis na jednom od njezinih TikTok tekstova glasi: „Moj govor u Yale Child Study Centeru upravo je objavljen interno. Neimenovan i bez naziva poput privilegija koju štiti.“

Khilanani, koja je forenzička psihijatrica i psihoanalitičarka, na svojoj web stranici kaže da se „specijalizirala za stručnost u liječenju rase, spola, spola, umjetnika i bjeline“.

Nakon što je Khilanani održala govor, Sveučilište Yale ga je gotovo trenutno objavilo studentima i osoblju, uz upozorenje da sadrži „vulgarnosti i prikaze nasilja.“

Ironično, Khilanani optužuje Yale da ju navodno pokušava „suzbiti“ time što nije javno objavilo snimku njenog govora iako je govor dostupan na internetu.