Potpuno cijepljeni čovjek umro od Covida, liječnici izjavili da bi mu patnje bile gore da se nije cijepio

Čovjek koji je cijepljenjem izbjegao dvostruku smrt.

Potpuno cijepljeni 76-godišnji Patricio Elizondo umro je od Covida-19. Liječnici su nakon smrti izjavili da bi njegove patnje navodno bile puno teže da nije primio cjepivo.

Prema pisanju Newsweeka, njegova kćer Yvonne Rodriguez izjavila je kako je pri zadnjem posjetu ocu u bolnici vidjela da se teško muči samostalno disati te kako bi mu bilo puno gore da nije primio cjepivo.

Liječnici su joj objasnili da je njen otac zaražen Covidom iako je primio obje doze cjepiva te da cjepiva, začudo, ne pružaju 100-postotnu zaštitu.

Yvonne je isprva mislila da njezin otac ima zatajenje srca ili nekakvu infekciju, budući da je Elizondo imao srčanih problema i dijabetes.

Elizondo se zbog mjera i preporuka vlasti zadržavao uglavnom u zatvorenom prostoru noseći masku. Njegova kćer tvrdi da ne zna gdje se zarazio.

Prema navodima Jana Pattersona, specijaliste za zarazne bolesti, njegova kćer je bila u pravu kad je rekla da bi Elizondo patio puno više da se nije cijepio.

Prema web stranici CDC-a: „Postoje neki dokazi da cjepivo čini bolest manje teškom za one koji su cijepljeni ali se ipak razbole“.

Začudo, CDC ističe da cjepiva ne pružaju 100-postotnu zaštitu od zaraze. „Postoji mali postotak potpuno cijepljenih koji će se ipak razboljeti, biti hospitalizirani ili umrijeti od Covida-19“.

Razni medicinski stručnjaci već su potvrdili da cjepiva ne sprječavaju širenje zaraze te da i potpuno cijepljeni mogu teško oboljeti i umrijeti. Neke vlade su tome doskočile uvođenjem treće doze navodno „učinkovitih“ i „sigurnih“ cjepiva.

Paradoksalno, potpuno cijepljene osobe u mnogim državama i dalje moraju nositi maske, držati distancu i slijediti sve mjere kojih se moraju pridržavati i necijepljeni. Svrha cijepljenja za pobornike cijepljenja očituje se često tek u dobivanju „covid propusnica“ koje smatraju „povratkom u normalan život“.