Više od stotinu takozvanih „celebrity“ pristalica ekstremnog kulta klimatskih histeričara Extinction Rebellion (XR), mahom iz Hollywooda, kazališnog svijeta, glazbe i umjetnosti priznali su u otvorenom pismu da su „licemjeri“ zbog načina života s „visokim udjelom CO2“.

Kako prenosi web stranica XR-a, ove osobe misle da je najbolje da svi oni koji nisu dio njihove „elite“ učine kako im je rekla Greta Thunberg te da se „bore za svoju već devastiranu budućnost“ prije nego što su dodali da nas kritičari „neće ušutkati“.

U pravu ste. Živimo životom s visokim udjelom ugljika, a industrije koje smo dijelom imaju ogromni ugljični otisak,“ navodi se u pismu.

Kao i vi – i svi drugi – mi smo zaglavljeni u ekonomiji fosilnih goriva i bez sustavnih promjena naš će životni stil nastaviti uzrokovati klimatske i ekološke štete.

Život na zemlji umire. Živimo usred šestog masovnog izumiranja,“ stoji u pismu „slavnih“ ličnosti.

Britanski glumci Jude Law, Sienna Miller, Benedict Cumberbatch, Lily Cole, Adam Clayton iz U2 i Riz Ahmed nalaze se među potpisnicima pisma koje je prenio XR. Među „slavnim“ potpisnicima su i Thom Yorka iz Radioheada, pisac Ian McEwan i bivši nadbiskupa iz Canterburyja Rowan Williams.

„Slavni“ su se odvažili istaknuti da ih medijski napisi koji ih nazivaju „klimatskim licemjerima“ navodno neće „ušutkati“ te ih to dodatno ohrabruje da se još više ljudi pridruži pokretu.

U posebnoj bilješci, glumac Steve Coogan rekao je kako vjeruje da je XR „trebao biti dobiti plijesak zbog stavljanja [klime] na vrh dnevnog reda tamo gdje on pripada.

Njihova molba svijetu da prestanu koristiti fosilno gorivo odražava isto priznanje Stephena Fryja, Ruby Waxa, Sir Marka Rylancea i Juliet Stevenson i Olivije Colman koji su također već podržali ekstremistički XR.

Većina „slavnih“ pobornika klimatske histerije i pripadajućih ekstremista isključivo se koristi svim modernim oblicima prometovanja u svakodnevnom životu, što se direktno kosi sa svim imbecilnim i iracionalnim idealima klimatskih histeričara.

Štoviše, sami klimatski histeričari koriste sve blagodati modernog doba, pri čemu većina njih vjerojatno uopće nije svjesna ili namjerno ignoriraju činjenicu da sve čime se i sami koriste u svojim „aktivnostima“ uključuje fosilna goriva i direktno ili indirektno stvaranje „famoznog“ ugljičnog dioksida.

Primjerice, u izradi svih polimera od kojih su izrađeni telekomunikacijski uređaji, koristi se – nafta. To je već dovoljna spoznaja ako uzmemo u obzir da klimatski histeričari za širenje svojih radikalnih idiotarija koriste tehnologiju baziranu upravo na takvim materijalima, uz još hrpu onih koje klasificiramo kao – toksične.

Sva električna energija, sav materijal za promidžbu, kao i oni šatori u kojima se „okupiraju“ ulice… dolaze iz fosilnih goriva i uzrokuju štetu okolišu, posebice prema samim idealima klimatskih histeričara.

S tim u svezi, klimatski histeričari su čisti primjer zaluđenih anti-ekologa, čija se beskorisnost i štetnost za društvo i ekosustav ne može opisati nikakvim riječima.