Pristalice ubijanja fetusa bacale izmet i molotovljeve koktele na katedralu u Argentini (VIDEO)

One naprosto žele uživati u ubijanju nerođene djece.

Podivljale polugole zagovornice ubijanja fetusa, potpomognute marksističkim ekstremistima, napale su ovaj vikend katedralu La Plata u Argentini, zasuvši molotovljevim koktelima i ljudskim izmetom crkvenu zgradu dok su zahtijevale legalizaciju pobačaja.

Skup je sponzorirao Radnički socijalistički pokret (MST), vodeća marksistička stranka u Argentini, s ciljem da se navodno skrene pažnja na – „nasilje patrijarhalnog sustava.

Divljanje je uslijedilo nakon argentinskog godišnjeg „Nacionalnog susreta žena“ koji se održao u nedjelju u La Plati, domu jedne od najvećih svjetskih katoličkih katedrala.

Na divljačkom prosvjedu pozivalo se na „legalni pobačaj sada, nesmetano, sigurno i besplatno u bolnici“, a istovremeno su uzvikivali uvrede protiv Katoličke crkvu.

Među sloganima se čulo: „Prekinite svoju heteroseksualnost“, „Smrt mačoima nije metafora“, „Jedina crkva koja prosvjetljuje je ona u vatri“, „Držite Crkvu van naših života“, i „lezbiziraj sebe“. Jedan od najpopularnijih stihova navodno je bilo vrijeđanje samog Isusa.

Jedna maloljetna djevojčica također je bila među okupljenima noseći transparent na kojem je pisalo: „Moj omiljeni seksualni položaj je sa mnom na vrhu, a patrijarhat ispod mene.

Bučni prosvjed ubrzo se pretvorio u tipično marksističko divljaštvo nakon što su na crkvu poletjeli molotovljevi kokteli. Crkvu je pritom čuvalo 100 ženskih službenica, a policija je na divljanje odgovorila vodenim topovima i suzavcem.