Pro-imigracijski crtani film prikazao istočne Europljane kao „rasiste“, a zapadnu Europu kao nerealnu utopiju (Video)

© Européens Sans Frontières
© Européens Sans Frontières

Organizacija pod ironičnim imenom Européens Sans Frontières (Europljani bez granica), načinila je video kojeg je sponzorirala Europska Unija. Kratki crtani film prikazuje EU kao vilu koja imigrante dovodi u zapadnu Europu nakon što su ih „rasistički“ istočni Europljani odbili primiti.

Crtani film nazvan Eurodame, Help!, financiran je od strane Europske komisije, francuskih vlasti te skupine pod imenom Fondation Hippocrene.

Potonja organizacija smatra se „neprofitnom“ unatoč činjenici da je financirala brojne projekte u suradnji sa zakladom Otvoreno društvo, poznatog manipulatora Georgea Soroša.

Zanimljivo je da se u videu kao izbjeglice lažno prezentiraju članovi jedne obitelji, iako je i sam UN priznao da preko 70 posto imigranata u Europi čine muškarci, od kojih mnogi dolaze iz zemalja u kojima uopće nema rata.

U prvi mah, “Euro-vila” vodi imigrantsku obitelj prema istočnoj Europi, gdje ih dočekuje gnjevna skupina „rasističkih“ muškaraca koji ne žele imigrante u svojoj sredini.

Ali to je njihovo pravo,“ tvrdi vila bezuspješno.

„Euro-vila“ je potom na simboličnom ćilimu imigrante dovela u neimenovanu zemlju zapadne Europe, gdje su imigranti navodno toplo primljeni. „Dobrodošli. Mi vas doista trebamo,“ govori jedan Europljanin, iako nigdje nema objašnjenja zašto su imigranti potrebni Europi.

Crtani film završava s nerealnim prikazom imigrantske obitelji koja večera zajedno s europskom obitelji, dok narator govori: „Europa štiti svoje granice, a Europljani ugošćuju izbjeglice. A vi?

Paradoksalno, ovakav prikaz u potpunoj je suprotnosti sa stvarnošću, budući da sami imigranti odbijaju suživot s Europljanima te je naširoko poznato stvaranje geta i paralelnih društava u kojem Europljani nisu poželjni.

Autor: Tribun