Promjena spola tipičan je prikaz površnosti medijski propagiranog besmisla, isključivo namijenjenog bjelačkim zemljama, koji se reklamira kao tobožnja „potreba.“ Iako bi netko pomislio da se ova „transformacija“ biološkog spola u skladu s „imaginarnim“ odvija bez previše muke, istina je da se takvu prirodnu pošast prati doživotno liječenje i profiterstvo farmaceutske industrije.

Dvostruka mjerila – dvostruki profit

Moderna medicina, sasvim je sigurno doživjela određeni tehnološki napredak, ali je veliki dio tog „humanog“ područja otišao u posve krivom smjeru.

Ljudsko zdravlje i život danas imaju visoku cijenu, što je u potpunoj suprotnosti s načelima danim pod takozvanom „Hipokratovom zakletvom“. Tome svjedoče brojni primjeri gdje se poglavito za ozdravljenje teško oboljele djece moraju vršiti prikupljanja masnih svota da bi im se dala šansa za normalan život. Međutim, licemjernim iskrivljenim vrijednostima modernog svijeta tu nije kraj.

Danas se oni biološki zdravi pod iluzijom „krive osobe u krivom tijelu“ podvrgavaju apsolutno protuprirodnim i krajnje nepotrebnim zahvatima koji rezultiraju doživotnom ovisnosti o raznim farmaceutskim preparatima i očekivanim teretom za zdravstvene sustave u kojima se takve „transformacije“ financiraju čak iz javnog proračuna.


Knjiga o transrodnoj djeci sadrži opis oralnog seksa 6-godišnjaka


I dok se moderna medicina grozi „Google doktora“ i postavljanja vlastitih dijagnoza kao da smo svi medicinski stručnjaci, identične samodijagnoze osoba koje se nazivaju „transrodnim“ su općeprihvaćene kao nešto normalno i poželjno, posebice kada su u pitanju djeca.

Licemjerje, nebriga i profiterstvo

Dokazano je da transrodne osobe svojom odlukom narušavaju vlastito zdravlje, stvarajući profitabilnu ovisnost o medicinskoj i farmaceutskoj industriji.

Iako su promjene spola načelno „rutinske“, većini je posve nepoznato da o tom području postoji vrlo malo znanstvenih istraživanja.

Blokatori puberteta“ prvi su korak kod onih najmlađih koji požele biti drugog spola, a da pritom još nisu niti svjesni vlastite seksualnosti niti što ona znači. Tu su najviše zastupljene različite hormonalne terapije koje remete prirodnu funkciju biološki određenih hormona u tijelu.

Naknadno slijede operacije, gdje se dečkima uklanjaju testisti i penis te postavlja „vagina“. Implantati u grudi su već sasvim poznata posve nepotrebna „rutina“ zastupljena i kod ženske populacije.


Istraživanje sveučilišta pokazalo da 78% „transrodnih“ studenata boluje od psihičkih poremećaja


Kod djevojčica se uklanjaju grudi ili se blokira njihov rast; maternica i jajovodi se kirurški odstranjuju, a postavljaju se „penis“ i „testisi,“ često izrađeni od tkiva uzetih s podlaktice ili noge.

Za tinejdžere koji su u pubertetu ili su pred njegovim završetkom, proces također započinje hormonalnim terapijama, ali bez „blokatora puberteta“.

Izlaganje riziku radi površnosti?

Sve operacije nose sa sobom rizik od možebitnih teških posljedica po zdravlje ili život. Zato obični pacijenti prije bilo kakvih kirurških zahvata u svjesnom stanju potpisuju obrazac o preuzimanju odgovornosti kojim se liječnicima „skida“ s vrata ta ista odgovornost u slučaju loših rezultata, ali ne i svjesnih pogrešaka.

Pored toga, sve hormonalne terapije, kao i svako korištenje lijekova, nose sa sobom rizike od nuspojava. Primjerice, hormonalne terapije za promjenu spola mogu rezultirati srčanim udarima, stvaranjem krvnih ugrušaka te moždanim udarima ili tumorima.

Iz organizacije Kelsey Coalition, koja se bavi prevencijom i zaštitom mladih osoba od medicinski i psihološki prouzrokovanih šteta nastalih promjenom spola, ističu kako ukupni trošak operacija promjene spola u SAD-u godišnje koštaju 1.3 milijarde dolara, navodeći pritom da taj trošak nije potpun. Naime, riječ je samo o podatku zasnovanom na 10.000 poznatih slučajeva.


Svjetska zdravstvena organizacija maknula transrodnost s popisa psihičkih poremećaja


Jedna od američkih klinika javno nudi cjenik za kompletnu promjenu spola iz muškog u ženski, pa se može dobiti uvid u troškove jedne takve sulude „transformacije“.

Dr. Curtis Crane, plastični kirurg koji provodi operacije promjene spola u Texasu, potvrdio je da se cijena promjene spola iz ženskog u muški kreće između 150.000 i 200.000 dolara, dok cijena promjene spola iz muškog u ženski košta između 80.000 i 100.000 dolara. No, i to su cijene samo za inicijalne zahvate. Primjerice, u SAD-u „blokatori puberteta“ koštaju oko 1.000 dolara mjesečno.

Prema Američkom udruženju plastičnih kirurga, 2018. godine u SAD-u je izvedeno 8.304 operacije promjene spola. Godinu kasnije, brojka se popela na 9.576.

Priča o novoj ovisnosti i nizu zdravstvenih posljedica tek počinje

Nakon operacije, umjetno nastali „pacijenti“ suočavaju se sa doživotnom potrebom za kupovinom hormona kao što su estrogen ili testosteron, s već navedenim rizicima od ozbiljnih posljedica. Konstantne medicinske provjere su neizbježna potreba, a sve to skupa rezultira masnim ciframa koje mjesečno prazne veliki dio novčanika.

Farmaceutska industrija tu je poseban profiter kojem je u interesu da se pojavljuje čim veći broj slučajeva „spolne disforije“. Neupitno je stoga vidjeti da se u masmedijima javno promiču idilične priče o „transrodnoj“ djeci, koja se prikazuju gotovo kao svojevrsni geniji samo zato jer žele biti djevojčica umjesto dječak ili obrnuto.

Privatne klinike, farmaceutska industrija te njihovi profiterski vlasnici ne brinu o ničijem zdravlju kad je u pitanju spol, već isključivo o profitu koji takvim postupkom nepresušno pristiže.


Rublje koje pomaže „transrodnim klincima“ da sakriju svoj spol i silikonski penis za petogodišnjakinje


SAD su kao tipičan primjer svih svjetskih imbecilnosti, glavno središte ovog ludila. Godine 2017. otkriveno je kako je Dječja bolnica u Los Angelesu snizila starosni prag za promjenu spola hormonskom terapijom s 13 na 8 godina.

Stoga se djeca, koja nemaju pojma što seksualnost jest, podvrgavaju apsolutno neprirodnim i rizičnim postupcima koja se u društvu tretiraju kao nešto prirodno i poželjno, iako im se svjesno ugrožava zdravlje. Nasuprot tome, djeca sa stvarnim zdravstvenim problemima moraju se oslanjati na donacije dobrih ljudi kako bi im život bio barem malo normalniji.


Portugalski transeksualac dobio kamence unutar penisa izrađenog od kože s podlaktice


Međutim, širenje priča o „rađanju u krivom tijelu“ djeci koja si ni vezice na tenisicama još ne znaju vezati, neometano se odvija. Govoriti protiv toga danas je „govor mržnje“. Glavni protagonisti takve masovne iluzije pritom su nezaobilazni profiteri farmaceutske i medicinske industrije koji za ostvarenje profita ne bježe od beskrupuloznih metoda osuđivanja i moralnog ucjenjivanja, dok sami žive u najsramotnijem i najbestijalnijem nemoralu.