Prostitutke u panici – posao im propada, okreću se cybersexu

Striptizete i prostitutke našle su se u nevolji zbog pomanjkanja klijenata uslijed straha od zaraze koronavirusom. S obzirom da se radi o branši koja se oslanja na fizički kontakt s klijentelom, nimalo ne čudi da su se djelatnice najstarijeg zanata našle na udaru posljedica epidemije.

Kako ih većina i sama priznaje, klijenata je sve manje, te se mnoge boje da uskoro neće imati dovoljno primanja za pokriti svakodnevne troškove. Ista situacija je u svim zemljama gdje se pojavila epidemija koronavirusa.

Mnoge od njih i same su u strahu od zaraze, tako da od svojih klijenata traže dodatne mjere opreza, poput mjerenja temperature prije dolaska na sastanak.

No, one domišljatije prebacile su se u cybersex vode, gdje odjednom postoji dodatna potražnja i prilika za zaradu upravo zbog sve većeg broja ljudi koji se nalaze u samoizolaciji i s viškom vremena.

Prema riječima „webcam modela“, skidanjem pred kamerom i snimanjem erotskih scena putem interneta neke od njih zarade više nego što su imale priliku dok su radile kao prostitutke.