Manje od 18 mjeseci nakon što je otvorio svoja vrata u Barceloni, te dva mjeseca nakon još jednog u Moskvi, vlasnik je najavio otvaranje i trećeg u zasad još nedefiniranom europskom gradu.

Vlasnik bordela Lumidolls, navodi kako klijenti mogu za 80 eura po satu uživati sa seks-lutkama u prirodnoj veličini. Svaka od lutaka pritom ima svoju osobnost i atribute, navode iz tvrtke. Cijena izrade jedne lutke s umjetnom inteligencijom iznosi oko 5000 eura, prenosi RT.

Iako je još jedna bizarnost seksualne naravi relativno nova, industrija ovog tipa navodno je u porastu. Lumidolls navodi kako lutke također iznajmljuje i u Engleskoj, Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Francuskoj.

Zbog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, bordel sa seks-lutkama navodno dobro posluje i u Moskvi.

Imamo vrlo veliki prostor u Moskvi, gotovo duplo veći nego onaj u Barceloni. Otvoren je 24 sata dnevno,“ rekao je vlasnik Sergi Prieto.

Zanimljivost je da je Prieto ipak odlučio odbiti neke morbidne želje klijenata, pa su tako oni sa fantazijama silovanja dobili „ne“ kao odgovor.

Lumidolls se također našao na meti kritika svoje najveće konkurencije – prostitutki. Ipak, koliko god bizarno zvučalo, možda u načelu postoji mogućnost da bi „najstariji zanat“ na svijetu mogao barem donekle umanjiti razmjere stvarne prostitucije, a pogotovo trgovinu bijelim robljem. Ipak potražnja definira ponudu.