Prvo je bio muškarac, pa žena, i na kraju zmaj

Foto: The Wizard Of Odd TV / Caters News

Eva Tiamat Medusa, transrodna osoba iz Teksasa, osoba je s najviše tjelesnih modifikacija na svijetu. Nekadašnji potpredsjednik banke najprije je odlučio postati transrodna osoba, želeći da bude žena, a sad radi sve na tome da se pretvori u reptila, točnije zmaja, i za tu potrebu potrošio je već oko 60.000 dolara.

Još dok je radio/radila u banci, dijagnostifiran mu/joj je HIV, nakon čega je došla odluka da „ne želi umrijeti kao čovjek“.

Nakon odlaska s posla započela je preobrazba u reptila, nešto što je Evi navodno oduvijek bila želja. Transformacija je započela se nizom tetovaža u obliku ljuski, zatim plastična operacija nosa, uklanjanje uški, trajno bojanje bjeloočnica u zelenu boju, te raspolavljanje jezika, ugradnja umjetnih rogova na lubanji, vađenje većine zubiju. Sve to koštalo je 60.000 dolara, a planira potrošiti još 40.000 kako bi transformacija bila „potpuna“.

Za mene je moja transformacija moj životni put, iza kojeg postoje razlozi i značenje zašto to radim.

Imam dvije majke, jednu koja me je rodila, a moje drugo rođenje dugujem mojim reptilskim roditeljima, čegrtušama“, objašnjava Eva tvrdeći da je kao dijete s pet godina napuštena, te da su ju nakon toga odgojile čegrtuše, što god da to značilo.

Prije transformacije bila sam potpredsjednica jedne od najvećih banaka u SAD-u, a otišla sam kad sam doznala da sam zaražena HIV-om, te sam se bojala da ću umrijeti.

No nisam htjela napustiti ovaj svijet ličeći na čovjeka. Moja najveća želja je nastaviti tjelesnu modifikaciju dok metamorfoza ne bude potpuna.

To je ono što me pokreće, to je razlog zbog kojeg svakog dana ustajem i živim.

IZVORMetro