Pucnjave u marksističkom raju „CHOP“, jedna osoba mrtva, hitnoj onemogućen pristup

Policija grada Seattlea objavila je snimke u koje otkrivaju stvarnost marksističkog imbecilizma unutar „autonomne zone“ CHAZ u gradu.

Tijekom ranih jutarnjih sati u subotu, policija je zaprimila dojavu o pucnjavi u parku Cal Anderson unutar zone pod nazivom „CHOP“ (Capitol Hill Organized Protest), koja je prethodno nosila naziv „CHAZ“ (Capitol Hill Autonomous Zone).

Policajci su pokušali locirati gdje je žrtva pucnjave, ali ih je u tome spriječila nasilna skupina koja je službenicima onemogućila siguran pristup žrtvama,“ stoji u policijskom priopćenju.

Međutim, pored policije, pristup je bio onemogućen i hitnoj pomoći.

Iako ni policija ni hitna pomoć nisu uspjeli doći do žrtve, ustrijeljeni 19-godišnjak prevezen je osobnim automobilom u bolnicu gdje je kasnije umro. Neki su za smrt okrivili upravo bolničare, premda je jasno da do žrtve nisu mogli doći.

Policija je objavila da je ubojica ili više njih na slobodi te da nitko nije uhićen zbog ubojstva.

Međutim, pucnjava nije prestala ni nakon nemilog događaja te je jedan korisnik Twitter-a zabilježio još jednu pucnjavu, nakon čega mu je otuđen mobitel koji je nastavio snimati, čega su dvojica „hrabrih junaka“ bili nesvjesni.

„CHOP“ je inače zona koju su tobože „zauzeli“ marksistički nasilnici iz skupine Antifa povezani s anti-bjelačkim rasističkim pokretom Black Lives Matter. Riječ je o području koje se smatra „autonomnom zonom“ nakon što su liberalne vlasti grada odlučile ukinuti policijskim službenicima ovlasti da obuzdaju nasilne „prosvjednike“.

Ironično, „CHOP“ je ubrzo postao središte sitnog kriminala, ali i nasilja, zbog čega su organizatori zatražili pomoć od istomišljenika s oružjem da se uspostavi „red“.

Usprkos tome, nasilja ne nedostaje u tipičnom marksističkom utopijskom „raju“, pa su tučnjave, sukobi i nasilje svakodnevica još jedne tragikomedije oličene infantilnom ideologijom.